Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kívánós vagyok, és...

Olyan kívánós vagyok, és félek, hogy nagyon meghízom (mert olyan fajta vagyok). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Többször egyél keveset,este már ne nagyon(6 után),sok zöldség-gyümölcs,meg ha nem vagy eltíltva mozgás, torna ,séta.2.trimesztertől jó az úszás.De mindig csak annyi mozgás, ami jólesik,ha elfáradsz,pihenj.Amúgy az orvos úgyis figyel rád, meg a védőnő, és tudnak diétás tanácsokat adni, ha úgy látják,előre ne izgulj ezen!Majd leadod,úgyis megdolgoztatnak bennünket vagy 20 évig:-))

14 hetes kismama

2008. jan. 22. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Egyél mindent amit megkívánsz,csak az édességgel óvatosan.Sok gyümölcs,zöldség,folyadék.Azt ne felejtsd el,e´z nem a fogyókúra ideje.Majd a szülés után lemegy.

Se´ta´lj napi 1/2 o´ra´t,és ha még dolgozol is,akkor nem lessz gond.Hízni amúgy is mindenki másképpen hízik.egyéne válogatja.

40hetes kismama.

2008. jan. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!