Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen nem kicsi a babám,...

16 hetesen nem kicsi a babám, ha a BPD: 31mm, AC: 97mm, FL: 17mm, OFD: 41, GRAM 135g, HUM: 17mm?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem!!! De van egy jó honlap. ahol kiírja az átlagos adatokat. Nem tudom ismered-e. Bár szeritnem nagy adatokat ír ki. De azért összehasonlíthatod. De ne lepődj meg ha nem stimmel minden adat, mert tudod az ilyen adatközlések a nagy átlag!!! Szerintem minden baba más-más ütemben fejlődik.

Van aki 2500 grammal születik de nincs baja azért mert kisebb a súlya, holott van aki meg 4500-al. szerintem nincs miért aggódni! ;)

19 hetes kismama

itt a link :)

[link]

2008. jan. 22. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 17 hetesen a következő adatokat mérték: BPD:41mm, OFD:49mm, AC:122mm, FL:26mm, a baba súlya 230g +- 10 %. Megnéztem ezeket egy táblázaton, ami szerint tényleg 17 hetes vagyok. A BPD és AC alapján 15 hetes terhes vagy a táblázat szerint. Itt utána nézhetsz te is. WWW.mamanet.hu.
2008. jan. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!