Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon megfelelően növekszik?

Vajon megfelelően növekszik?

Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem: utolsó menstruációhoz számítva 16+5 vagyok, viszont 30-31 naposak a ciklusaim, akkor vegyük: 16+2. Még az elején az egyik UH-nál úgy találta az orvos, hogy kb. egy héttel fiatalabb a terhességem, de a 12. hetin is teljesen a korának megfelelő volt a babám, ezért utána már ezzel nem foglalkoztam. Múlthét csütörtökön voltam orvosnál (15+6 vagy 15+3) és akkor volt 85 mm. Nem kicsi????????????? JA és ma voltam AFP-n, remélem jókor!!!!!!!!!
2009. jan. 28. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen ne idegeskedj mert nem ersz el vele sokat!Szerintem az a par nap diferencia semmit nem jelent!Nem mindenkinek akkora a baboja mint amennyi idos terhes!Es a terhesseged vegefele fog megnolni igazan!

Sok sikert! 36hetes

2009. jan. 28. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt én is annyi helyen hallottam, olvastam, hogy nem egyformán nőnek a babók. CSak annyira idegesít, hogy mindenhol azt látom, hogy egy 16 hetes magzatnak olyan 16 cm-nek kéne lennie... Akkor hogy lehet csak 8,5?
2009. jan. 28. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

16 hetesen már nem mérnek CRL-t. A 85 mm 14+2hetes baba. Sztem korai lesz az AFP ne ijedj meg ha alacsony lesz majd meg kell ismételni. Itt láthatod a méreteket.

[link]

2009. jan. 28. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok. én is láttam hogy 14+2-nek felel meg, de múlthét csütörtökön voltam orvosnál+védőnőnél, és mindkettővel a 28-i AFP-ben állapodtunk meg! Az orvos csinált UH-t, akkor miért nem mondta,hogy jé kisebb a gyerek menjen később AFP-re, mert tuti nincs még 16 hetes. Amúgy meg azt sem értem, hogy itt a magazti méretek közt a 85 mm 14+2. A Timmermann oldalán lévő kalkulációnál meg nbetöltött 15 hét: 86 mm, de a betöltött 16-ra már valami 16 cm ír. Ezen az egy héten ekkora növekedés lenne. Nem értem az egészet!!!!!!!
2009. jan. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!