Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért tartják bajnak azt ha...

Miért tartják bajnak azt ha héber eredetű nevet adok a gyerekemnek? Miért mondják, és miért baj az, hogy esetleg zsidó név, és miért keverik bele még a politikát is?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

utolsónak:

ezzel pont ezt éred el, hogy soha nem lesz ideális világ és minidg a szélsőségek fognak érvényesülni

2011. jan. 4. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak viszontválasz:

Te magad harcolhatsz ellene és feláldozhatod magad de másoktól ne várd el ugyanezt.

Amúgy én a Lőrinc nevet akartam adni a fiamnak. De miután 5 emberből 5-en a Lőrincről a "hugyos Lőrincre" asszociáltak (tudjátok Lőrinc bepisil a dinnyébe...) inkább lemondtam róla.

Ha ragaszkodtam volna hozzá, akkor előre gondoskodtam volna arról, hogy csúfolják őt.

2011. jan. 4. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok nacionalista és remélem nem pontoztok le amiért elmondom a véleményemet. Az jutott eszembe,hogy Magyarországon,magyar szülők magyar gyerekének miért nem lehet egyszerűen magyar nevet adni? És akkor nem kell ilyen problémákon görcsölni.
2011. jan. 4. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert esetleg nem tetszik valakinek egy magyar név sem, miért ne adhatna a szülő olyan nevet a gyerekének, ami neki tetszik? Szíve joga. Én nem foglalkoznék azzal, hogy van néhány korlátolt ember, aki nacionalista elveket vall és beleköt valaki nevébe is akár. Az ilyen emberek vélemény egyszerűen nem érdekel. Kik ők, hogy én hozzájuk igazódjak?
2011. jan. 4. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!