8 hetes vagyok és elmúltak a tünetek. Baj lehet a babával?
Szia
En is meg voltam ilyedve es irtam is kedest ide,h most mi lehet,de megnyugtattak a kedves kismamak,h ne izguljak,ha barmi baj lenne azt erznem.
Nekem csak a mellfajdalom volt mint tunet de az nagyon erosen,aztan par napja mar nincsen.Nem torvenyszeru ,h vegig rosszuk erezzuk magunkat,nem?
Nem felj minden rendben lesz,a babanak semmi baja.
8 hetes kismama
Először is nyugodj meg, a mellfájdalom, feszülgetés a legjobb jel.Hiányzik a hányinger?Még visszajöhet:-(
Nincs semmi baj,csak mindenkinél máshogyan van az elején,nekem 10 hetesen múlt el a hányinger,és nagyon örülök neki:-)
Ha a mellfeszülés, növögetés abbamarad, azt mondják az lehet jel, de az sem mindig biztos, ha görcsölsz erősen, és vérezni kezdesz, vagy barnázol erős görcs mellett, akkor van baj,de sokszor ha időben mennek orvoshoz akkor is van segítség.Nyugodj meg,ne stresszeld magad,a pici jól van.Légy boldog, és örülj a benned növekvő életnek!Amúgy elárulok neked valamit, mindenki félve megy arra az UH-ra ahol a szivecskéjét nézik először, aki nem fél az hazudik,de tudod a szorongásod ő is érzi.Nyugi!
Gratulálok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!