Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok és elmúltak a...

8 hetes vagyok és elmúltak a tünetek. Baj lehet a babával?

Figyelt kérdés
8. hetes vagyok és elmúltak a tüneteim kivéve a mell fájdalmat. Se hányinger se szédülés semmi.6 hetes uh-on voltam utoljára akkor még nem volt szívhang most megyek majd csütörtökön de félek hogy nem is lesz.
2008. jan. 22. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En is meg voltam ilyedve es irtam is kedest ide,h most mi lehet,de megnyugtattak a kedves kismamak,h ne izguljak,ha barmi baj lenne azt erznem.

Nekem csak a mellfajdalom volt mint tunet de az nagyon erosen,aztan par napja mar nincsen.Nem torvenyszeru ,h vegig rosszuk erezzuk magunkat,nem?

Nem felj minden rendben lesz,a babanak semmi baja.

8 hetes kismama

2008. jan. 22. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg, a mellfájdalom, feszülgetés a legjobb jel.Hiányzik a hányinger?Még visszajöhet:-(

Nincs semmi baj,csak mindenkinél máshogyan van az elején,nekem 10 hetesen múlt el a hányinger,és nagyon örülök neki:-)

Ha a mellfeszülés, növögetés abbamarad, azt mondják az lehet jel, de az sem mindig biztos, ha görcsölsz erősen, és vérezni kezdesz, vagy barnázol erős görcs mellett, akkor van baj,de sokszor ha időben mennek orvoshoz akkor is van segítség.Nyugodj meg,ne stresszeld magad,a pici jól van.Légy boldog, és örülj a benned növekvő életnek!Amúgy elárulok neked valamit, mindenki félve megy arra az UH-ra ahol a szivecskéjét nézik először, aki nem fél az hazudik,de tudod a szorongásod ő is érzi.Nyugi!

Gratulálok:-)

2008. jan. 22. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanmár!Még ez sem igaz. A mellfeszülés elmúlása sem jelent semmit.Nekem például igazán nem is fájt a mellem és semmim. Egy kicsi érzés van a mellbimbóm hegyén talán de semmi egyéb. és mégis 6hetes és 4 napos kismama vok., tegnap voltam ultrahangon és már szívhang is van. Egyáltalán nem múlik semmi a tüneteken. A felesleges aggódáson viszont annál több. Egyébként a 6 hetes ultrahangon még nem minden magzatnak van szívhangja, sőt van akinek csak 10hét körül!Ne aggódj előre!Jo babózást!
2008. jan. 22. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nincsen semmi baj! Nekem ekkortajt semmi tunetem nem volt szinte semmi hanyinger, de meg emelyges sem. nagyon aggodtam, de mar 6 hetesen hallottam a babam szivvereset. Mindenki irigykedett ram, milyen mazlista vagyok, hogy megusztam a reggeli rosszulletet.. baratnomnek sem volt vegig semmi.. na de bezzeg most 11 hetesen, amikor mulnia kellene a rossz tuneteknek, allandoan rosszul vagyok, egy falatot sem tudok lenyelni.. :-) mindenkinel mas es mas.. ne aggodj, minden rendben van!
2008. jan. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!