Sajnos ugy jártam h lemaradtam a kombinált teszttről! Most quartettre megyek? Mik a tapasztalatok róla? Járt igy vki?
Szia!
Négyes tesztre gondolsz? Az az integrált, ha jól tudom, és ahhoz kell a kombinált eredménye, anélkül tudtommal nem megy.
Nem nagyon tudsz mit csinálni, menj a kötelező vizsgálatokra, és ha valami netán kétséges lenne, úgyis küldenek genetikára, ott is ha indokoltnak találják, van lehetőséged kérni a magzatvíz-mintavételt.
szerintem tök mindegy, én el se mennék, mert hülyeség szerintem. Most kijön 1: 35000-hez az esély a Down kórra és boldog mindenki, mert tökéletes az eredmény, de az az egy még mindig lehet a te gyereked.
És az első 1:35, ami nagyon rossz eredmény és nem Down-os.
Úgyhogy az 1:2-nél is pont annyi az esély vagy Down kóros vagy nem a babád.
12hetet töltöttem mikor beszéltem a dokimmal de sztem valahogy meg se hgallotta...és 13hetesen mentem már késő volt mert a méretei alapján 14hetes volt:(
mindenesetre afp-t külön megcsináltatom és azt mondták h 18hetesen menjek a quartettre ami 15e ft...szép..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!