Miért van az, hogy állandóan büfögök?
Figyelt kérdés
Nem iszom szénsavasat, direkt. Bármit eszem, vagy iszom azonnal rámjön. Bár igazából nem sokat eszem, mert nem kívánok semmi kaját. Csak azért eszem, mert muszáj.2009. jan. 28. 08:09
1/4 anonim válasza:
Ez is a terhesség velejárója: sűrűsödnek a büfik/pukik/csuklások :-)
Én így a vége felé sokszor nem is tudom kontrollálni már, elég kellemetlen tud lenni. Legutóbb is a könyvtárban, a halálos csendben...hát azt hittem elsüllyedek!
37 hetes
2/4 anonim válasza:
Detto! Nekem felváltva jön a pukival, annyira nőiesnek érzem magam ilyenkor! :-) A párom szerint aranyos vagyok...
3/4 anonim válasza:
Én is igy vagyok.Első babánkat várom és nagyon kellemetlen, hogy állandóan büfögök vagy épp pukizok.Én nem tudtam hogy ez is a terhességhez tartozik. Elég kellemtelen dolog.
25 hetes kismama.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Jókat derültem a válaszokon!
Nekem csak azért furcsa, mert az első terhességemnél nem volt semmi ilyesfajta problémám, még székrekedésem sem.
Hát nem hiába mondják, hogy minden terhesség más!!!
2009. jan. 28. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!