Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apás szülésről kérném ki a...

Apás szülésről kérném ki a véleményeteket?

Figyelt kérdés
Akikkel ott volt az apuka,azoknak milyen volt?Akikkel nem,miért nem szerettétek volna,hogy bent legyen?Ilyenekre gondolok,mert én nem tudom eldönteni,hogy szeretném hogy bent legyen vagy sem.Kettős érzéseim vannak.
2011. jan. 3. 09:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!Köszönöm,hogy írtál.

Én is ezért tartok tőle egy kicsit.

De most már pár napja gondolkodom rajta,és ő rá fogom bízni a kérdést.Ezt mind átbeszéljük,és rajta áll.

De ha bejön azt elmondom neki,hogy szeretném ha velem lenne,ott a fejemnél és végig fogná a kezem.

Tényleg sokat gondolkodtam,kell ő mellém,mert sok idegennel ilyen szituációban, kell ő mellém.

És a vajjúdás során is.Ha segítség kell pl:wc-re menni,inkább vele mennék ki mint bárki mással vagy egyedül.

Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a kérdésemhez,sokat segített mindegyik.

2011. jan. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!