Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhlepénynek változhat a helye?

A méhlepénynek változhat a helye?

Figyelt kérdés
A múlt héten az volt a leletemen, hogy hátsó falon tapad (mint eddig mindig), a main pedig az hogy a mellső falon. 36 hetes kismama
2009. jan. 27. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyit biztos nem vándorol. Valamelyik leletre tévesen került bele. Egy ismerősöm minden szempontból tökéletes leletében "fenyegető koraszülés" megjegyzés maradt benne. Kiderült, hogy a doki, nem mindenütt javított az előző leleten. Ha legközelebb felkeresed a dokid, kérdezz rá, hogy melyik az igaz.
2009. jan. 27. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt már hallottam, hogy mozog. Pl ha közel van a méhszájhoz, akkor feljebb mehet. De hogy hátulról előre, ezt még nem. Kíváncsi vagyok. :)
2009. jan. 27. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szerintem is elírták.

2009. jan. 27. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Változhat,a lényeg az,hogy ne fedje a méhszájat.

Ha így van császáros szülésre kell készülni,illetve nagyon vigyázni,mert hirtelen erős vérzés léphet fel ha megindul a szülés,ami akár életveszélyessé is válhat.

minden jót,könnyű szülést

2009. jan. 27. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam. Eddig nekem is azt írták, hogy a hátsó falon tapad, most pedig a mellsőn. Én is nagyon néztem. Nem értem én sem.
2009. jan. 27. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. lemaradt, hogy 34 hetes vagyok ma.
2009. jan. 27. 20:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nem miskolci vagy? Ki vagyok akadva az UH-sokra...
2009. jan. 27. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is elírta egy ultrahangos orvos, de a dokim megnyugtatott, hogy az nem vándorol ennyire :-) és biztos csak elírás.

Kicsit szokott csúszni, ahogy nő a méh, de ennyit biztos nem, főleg nem ilyen idősen.

Üdv:34 hetes

2009. jan. 27. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem miskolci, pesti. Itt futószalagon megy minden, nem csoda, ha elírják.
2009. jan. 27. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is jártam így.

A kórházban ahova járok (nem futószalag) mindig hátsó falit írtak az elejétől fogva.

Egyszer voltam UH-on az I-es Női-n és ott a azt írta az orvos, hogy mellső fali, ami persze nem igaz.(az a helyet egyébként utálom)

Persze, azóta is hátsó fali, csak annyit változott, hogy most már szerencsére nem éri el a méhszájat.

2009. jan. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!