Volt már nektek, hogy a nem várt előtt 4 nappal pozitív lett a tesztetek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 19:37
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, most látom hogy a terhességhez írtam a kérdést és nem a teherbeeséshez. Azért ha van tapasztalat leírjátok?
2009. jan. 27. 19:38
2/13 anonim válasza:
Nekem a nem várt elött egy héttel mutatta.Halványabb volt a kontroll csiknál,de egyértelmű.31hetes km.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál. Bízom benne hogy baba lesz, előbb-utóbb ha van, kimutatja.
Gratulálok Neked a pocaklakóhoz!
2009. jan. 27. 19:53
4/13 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm pont ma tesztelt + és péntekre nem várta.Nem hiszem h tévedés mert rutinosan 3 tesztet is ellőtt.:))
5/13 A kérdező kommentje:
Dejó! :) Akkor megpróbálom én is.
2009. jan. 27. 20:10
6/13 anonim válasza:
Szia!
Én a nem várt előtt egy nappal teszteltem pozitívat!
Sok sikert!
15 napos kislány anyukája
7/13 anonim válasza:
Én a nem várt előtt 3 nappal teszteltem pozitívat.
36+4 hetes kismama
8/13 A kérdező kommentje:
Köszííí :D Gratulálok Nektek is! :)
2009. jan. 27. 21:54
9/13 anonim válasza:
Én 4 nappal a nem várt előtt teszteltem Clear Blueval +at,most 21 hetesek vagyunk!Sok sikert!
10/13 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt 1 héttel nagyon hányingerem volt és mielőtt meg kellett volna jönnie 2 nappal + at teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!