Valaki tud ajánlani nekem köhögésre gyógyszert? 3napja köhögök (de elég durván) fáj a mellkasom, hátam.4hetes km
a stodal azt hiszem szedhető, homeopátiás.De attól függ milyen a köhögésed.Ha olyan, mintha le lenne tapadva valami, aminek ki kéne jönnie(ezt érzed mikor köhögsz)akkor pár napig szedj egy kiskanál cukrot pár csepp citromlével leöntve.Nekem ez mindig bejött, felszakította.
Ha csak száraz köhögés, akkor én mindig bekentem a mellkasom, a hátam valamilyen zsírral és befedtem folpakkal.Így aludtam jó pár éjjel, ez is segített.
a patikába menj el, ott tudni fogják mit lehet, és mit nem.
én homeogene 9 vagy coryzalia homeós bogyót haszáltam az első babámmal, mindig segített.
Szia.
Nem megilyeszteni akarlak, de jobb félni............., mint! A tüneteid miatt linkelem az alábbi Dec 23.-ai hírt:
Két kismamát valószínűleg hazaengednek a Semmelweis Egyetem I. számú szülészeti klinikájáról, a várandós nőknél kimutatták a H1N1-fertőzést - közölte Jákó Kinga, az egyetem orvosszakmai igazgatója.
A nőgyógyászaton szerdán rendeltek el látogatási tilalmat, mert több kismamánál igazolták a H1N1-vírus jelenlétét. Négy várandós nőt elkülönítették, közülük ketten valószínűleg már csütörtökön hazamehetnek, egyiküknél pedig ma várhatóan megindul a szülés.
A terhes nők náthára, köhögésre, hőemelkedésre panaszkodtak, de nem volt magas lázuk.
Én ugyan a 30 héten, de beoltattam magam, nem merek játszani a csöppöm és a saját életemmel. Ne otthon kezeld magad!
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!