Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen 2. hónapja vagyok...

Terhesen 2. hónapja vagyok táppénzen, de szerintem nem jó összeget utaltak. Hogyan kell kiszámítani, hogy pontosan mennyit kellene kapnom?

Figyelt kérdés
Az első hónapban annyit kaptam,amit kiszámoltam én is,mert ugye járt a 15nap betegszabi is,mostmár nem jár.132.000bruttóra vagyok bejelentve,és nem voltam még az idén egy napot sem táppénzen.Hogyan kell kiszámolni az összeget?
2011. jan. 2. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hidd el kérlek, hogy nekem van igazam. Gúnyolódhatsz nyugodtan, de attól még ez van. Miért kötekszel? Csak próbálok segíteni.
2011. jan. 2. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj, nem gúnyolódni akartam veled, csak olyan kioktatóan írtál, pedig normálisan is le lehet írni, hogy nem úgy van.
2011. jan. 2. 19:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Novembertől vagyok táppénzen.Novemberben 73.300Ft-ot utaltak,decemberben pedig 45.545Ft-ot.Irreálisan kevésnek tartom,mivel mindenhol azt olvastam én is,hogy a bruttóm 60%-a a táppénz.Az valahogy sehogy sem jön ki 45.545Ft-ra,ja és az évközbeni 2*bruttó 100.000 bónuszt nem is vettem bele.

2011. jan. 3. 08:22
 14/14 anonim ***** válasza:

132 bruttóra többet kellene kapnod. Gyors számításaim alapján 62-t, plusz pár ezer adójóváírást.

Az év közbeni (amit idén kaptál) prémium ebbe nem számít bele, mert a táppénzt az előző év jövedelme alapján számolják.

2011. jan. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!