Nem vagyok egy sportos alkat, sosem sportoltam semmit. Szerintetek nehezen fogok szülni, vagy ez hülyeség, és nem befolyásolja? ( Pl . tágulást)
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhességem miatt egyelőre a terhestorna sem ajánlott.
14 hetes kismama
2008. jan. 21. 12:57
1/2 anonim válasza:
Szeritnem nem függ össze, bár biztos sokan ellent fognak mondani nekem. A tágulás pont a sokat sportoltaknál megy nehezebben mert ők erősebb izomzatuak. A torna a fittenmaradást segíti elő. De neked a dolgod most, hogy pihenj és vigyázz magatokra. Így is meg fogsz tudni szülni, ne izgulj:-)
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz,azert mert tornazol szeritnem nem lesz konnyebb a szulesed,en ugy hallottam,h az intimtorna segitseg a konnyebb szuleshez,de azt h veszelyeztetett terhes vagy nem tudom lehet e intimtornara jarni,ezt az orvosodtol kerdezd meg.
Gratula a babahoz
8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!