Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » éjjel nappal mozog a babám a...

éjjel nappal mozog a babám a hasamba ez nem baj?

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat. 25km
2010. dec. 30. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem! 6-7 hónap között táncot járt a pocakomba, még éjjel is.
2010. dec. 30. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és mondtam is neki, születése után amikor világjáró népitáncos lett, hogy már a hasamban gyakoroltál. Jót nevettünk rajta.
2010. dec. 30. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a babám, rettentő aktív volt a pocakban. Már megszületett, 2 hónapos és most is keveset alszik, nagyon figyel mindent, érdeklődő, aktív baba.

Nekem a doki azt mondta, mikor még terhes voltam, hogy a baba tudja mi a jó neki, és úgyis annyit alszik, amennyit ő igényel...

2010. dec. 30. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy baj!Sőt örülni kell neki,mert így tudod,hogy minden OK.
2010. dec. 30. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
örülni kell neki mert tudod hogy él és virul jól van egészséges
2010. dec. 30. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
tudod hogy él jol van
2010. dec. 30. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem baj, de készülj fel rá, hogy ugyanolyan kis "zsizsik" lesz idekinn is :)

18 hónapos duracell nyuszi kislány anyukája :)

2010. dec. 30. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is jellemzi már Őket,hogy milyenek lesznek kint. Az első babánk nagyon nyugis volt végig,alig alig mozgott.De tényleg.Idekint is pont olyan. :) Már 7 éves nagy lány,a Papa mindig azt mondja,olyan nyugis ez a lány,hogy menet közben meg lehetne műteni! :D A fiam,már kész sajtkukac volt! Nos idekint se hazuttolja meg magát.Iszonyat eleven,és mozgékony egy gyerek.Most várom a 3.-at,szintén nagy step bajnok,pedig még csak 19 hetes! :)Kisfiú Ő is! :)

Szóval nyugi! Nincs baj,csak kis sajtkukac a Te babád is! :)

2010. dec. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!