12 hetes UH-on mondta a doki,hogy a méhszájig nyúlik a placenta.Hozzátette ne izguljak,sokat alakulhat a 30.hétig,de ha marad,akkor császárra számíthatok.Volt még valaki így?Tapasztalatok?
2010. dec. 29. 23:15
1/9 anonim válasza:
nekem hátsó fali mélyen fekvő lepényem van.12.héten volt egy bevérzésem is, bár akkor nem mondták, hogy mitől van, 16.héten mondták, hogy mélyen van a lepény.A 24. héten még mindig mélyen, a doki azt mondta, hogy a méh növekedésével feljebb "vándorol"-a méhfal tágulása eredményezi.Most a 27. hetet töltöm, jan 3.-án megyünk uh-ra kíváncsi vagyok mizu odabenn.Még nem riogattak császárral, de, ha az lesz, hát az lesz.Az első babát természetesen szültem, szeretném most is így, de ennyi.Legtöbbször tényleg feljebb megy.
2010. dec. 29. 23:22
2/9 anonim válasza:
Így van, legtöbbször ahogy nő a méh, feljebb kerül a méhszájtól. Tehát nem a placenta mászik arrébb, hanem a méh növekedése miatt kerül távolabb. De ha nem, legfeljebb császárral lesz egy szép babád.
2010. dec. 29. 23:52
3/9 anonim válasza:
Nekem a 34. heten is rajta volt meg a meszajon a mehlepeny, aztan 4 het alatt szepen megnotta poci (elotte nem is nagyon latszott) es 38. het 5. napjan termeszetes uton gyors konnyu szulessel bujt ki a lanyom.
Boldog babavarast!
2010. dec. 30. 01:33
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem a placenta teljesen befedi a méhszájat...a 9. héttől mondja a doki...12. héten még mindig rajta volt...január 12-én megyek a 16 hetesre, remélem már arrébb mászott...amúgy igen, engem is befenyített a császárral, de nem ijedtem meg, legalább tudom pontosan mikor érkezik:D
2010. dec. 30. 11:26
5/9 anonim válasza:
Nekem a 19. héten derült ki, hogy teljesen fedi a méhszájat. Nálam végig fedte és nem ment feljebb a terhesség előrehaladtával. Több alkalommal véreztem, pedig csak wc-re meg fürdeni keltem fel és 29. héten megcsászároztak erős vérzés miatt.
2010. dec. 30. 13:27
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a biztatás,remélem nem járok úgy,mint az utolsó hozzászóló:S BÚÉK!:)
2010. dec. 30. 13:42
7/9 anonim válasza:
Szia!
Az én leleteim:
12 hetesen a placenta teljesen fedi a méhszájat
14 hetesen a placenta részben fedi a méhszájat
16 hetesen mélyen fekvő hátsó fali méhlepény
18 hetesen a placenta a hátsó falon normál magasságban tapad
Remélem Neked is minden rendben lesz!
2010. dec. 30. 14:15
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. dec. 30. 18:47
9/9 Nyers Kitti válasza:
Szia kèrdező!
Nekem mellsőfali volt mindig 23 hètig, ott azt kaptam mellsőfali, alsó pòlusa fedi a mèhszàjat. Mondta mèg mehet fel. Eddig nem.vèreztem de görcsöltem az egèsz terhessèg alatt. Sőt pont az elmùlt 2 hètben vègeztem több fizikai munkàt. Hogy alakult nàlad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!