Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek meddig huzom és...

Szerintetek meddig huzom és kinek higyek?

Figyelt kérdés
Röviden,tömören leirom.37+5hetes vagyok.3napja hasmenésem van,két napig erösen görcsöltem,ma már annyira nem de néha még érzem(napi 6-7szer)+keményedek.A hasam láthatoan lejjeb ment.Egyik orvos szerint a héten megszülhetek már,másik szerint a hasmenéssel forduljak házi orvoshoz.Tudom nem láttok belém,csak ha volt valaki igy leirhatná mi volt a vége!Plussz még egy adalék a kenet vétel eredménye pozitiv lett kaptam kupot és krémet+gyogyszert rá,mit okozhat ez a baktérium a szülésnél a babánál?
2010. dec. 29. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A baci ha kezelték semmit nem okoz, meggyógyulsz.

Hogy szülni mikor fogsz azt én nem tudhatom.

2010. dec. 29. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csomagold össze a legszükségesebbeket, mert bár nem törvényszerű, de megindulhat a szülés. a baci miatt ne aggódj.
2010. dec. 29. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hogy mikor szülsz azt nem lehet tudni. Nekem már a vége felé volt egy csomó tünetem, aztán a baba mégsem akart jönni...túl is hordtam és indították végül...úgyhogy nem lehet ezt előre megjósolni.

Nekem is volt valamilyen hüvelyi fertőzésem, kaptam rá szurit akkor ott, szüléskor. Így a baba nem kapott el semmit. Ha kezelték, akkor reméljük rendbe jöttél, és így nem lesz semmi baj.

2010. dec. 29. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Ma kaptam meg a leletet,és ma ezdtem el kezelni a felirt dolgokkal.Ha megindulna a szülés mig bennem van,akkor mi baja lehet a picinek?Vagy akkor adnak szurit?
2010. dec. 29. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha az orvos indokoltnak látja, biztos kezel ennek megfelelően, szüléskor. hasonlóan, mint az egyik előző válaszolót. ne izgulj, nem tesz jót. semmi baj sem lesz.
2010. dec. 29. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha ez a baci a streptococcus, gondolom az, akkor az elozetes kezeles miatt 1-2 nap alatt elmulik. Annyi a gond az elozetes kezelessel, hogyha abbahagyod, akkor par nap alatt vissza is ter a baci, mert ezt csak atmenetileg lehet kiirtani. Egyebkent semmilyen gondot nem okoz.

Szules kozben a baba atvehetne toled, ha nem lennel kezelve ellene.

Sok esetben azt csinaljak, hogy nem is kell antibiot szedni ra a terhesseg vegen, hanem szules elejen adnak injekciot, majd ezt ismetlik, 2xmasfel-ket ora alatt hat es johet is a baba, ha akar.

Ha barmi gond lenne es nem lenne ido, hogy hasson az injekcio, vagy nem szednel gyogyszert, akkor pedig ugyis vert vesznek a babatol az elso 1-2 napban, megnezik, hogy nala is van-e baci, ha igen, akkor ot kezelik antibiotikummal es nem lesz semmi gond.

Nekem is volt, en szules alatt kaptam injekciot, de igy is vettek vert a picitol es ellenoriztek, nem volt semmi gond, o nem kapta el.

2010. dec. 30. 09:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most egy kicsit megnyugodtam.:)
2010. dec. 30. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Mizujs?

Hogy vagy azota?

Tortent valami?

2011. jan. 1. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát még egyben vagyunk.És ugy érzem ki is huzom a kiirt idöpontig.De legalább lesz idöm gyogyulgatni és akkor biztos nem lesz semmi gond szülésnél.:)
2011. jan. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!