Szerintetek meddig huzom és kinek higyek?
A baci ha kezelték semmit nem okoz, meggyógyulsz.
Hogy szülni mikor fogsz azt én nem tudhatom.
Hú, hogy mikor szülsz azt nem lehet tudni. Nekem már a vége felé volt egy csomó tünetem, aztán a baba mégsem akart jönni...túl is hordtam és indították végül...úgyhogy nem lehet ezt előre megjósolni.
Nekem is volt valamilyen hüvelyi fertőzésem, kaptam rá szurit akkor ott, szüléskor. Így a baba nem kapott el semmit. Ha kezelték, akkor reméljük rendbe jöttél, és így nem lesz semmi baj.
Ha ez a baci a streptococcus, gondolom az, akkor az elozetes kezeles miatt 1-2 nap alatt elmulik. Annyi a gond az elozetes kezelessel, hogyha abbahagyod, akkor par nap alatt vissza is ter a baci, mert ezt csak atmenetileg lehet kiirtani. Egyebkent semmilyen gondot nem okoz.
Szules kozben a baba atvehetne toled, ha nem lennel kezelve ellene.
Sok esetben azt csinaljak, hogy nem is kell antibiot szedni ra a terhesseg vegen, hanem szules elejen adnak injekciot, majd ezt ismetlik, 2xmasfel-ket ora alatt hat es johet is a baba, ha akar.
Ha barmi gond lenne es nem lenne ido, hogy hasson az injekcio, vagy nem szednel gyogyszert, akkor pedig ugyis vert vesznek a babatol az elso 1-2 napban, megnezik, hogy nala is van-e baci, ha igen, akkor ot kezelik antibiotikummal es nem lesz semmi gond.
Nekem is volt, en szules alatt kaptam injekciot, de igy is vettek vert a picitol es ellenoriztek, nem volt semmi gond, o nem kapta el.
Mizujs?
Hogy vagy azota?
Tortent valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!