Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond, ha az afp-t a 16. hét...

Gond, ha az afp-t a 16. hét végén csinálják?

Figyelt kérdés
30dikára vagyok beutalva de 31dikétőlmár a 17dik hétbe lépek..pontos lesz így az eredmény???
2008. jan. 20. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Deh gond!Akkora kel menni,amikorra be vagy utalva.

Meg mint már tudom,az AFP már csak egy maradvány vizsgálat.Pl nekem korán vették le,mert elmérte egy doktorbácsi a kicsit,és így alacsony lett,majd a következő napi UHn kiderült,h minden a legnagyobb rendben van.Sok országban már nem is végzik,és magyarhonnban is egyre jobban azt támogatják,h nem kell.

2008. jan. 21. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem nekem 17 hetesen vették le!

És semmi baja a babámnak!

2008. jan. 21. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Abzolút nem gond én már majdnem 18 hetes voltam mikor levették, mert pont mikor 16 hetes voltam, akkor volt az esküvőm (450 km-re a dokimtól, kórházamtól), aztán pedig következtek az ünnepek.... Ma már nem olyan szigorú ez a dolog, megvannak a normális értékek már arra az esetre is, ha később veszik le!!! egyébként is most már azt mondják, h az AFP-t a 16-18 hétig kell levenni! Ne izgulj, még jó időben vagy!
2008. jan. 21. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy se izgulj, mert ez egy tök megbízhatatlan dolog függetlenül attól, hogy jó időben veszik-e le :)

Az orvosok már könyörögnek a tb-nek, hogy ne ezt támogassa, de nálunk kicsit lassú a változás...

2008. jan. 21. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt mondják, a betöltött 16. hét után kell menni, vagyis már a 17. hétbe kell lépned. Én csütörtöki napon töltöttem be és a védőnő a hétfőt vagy a keddet javasolta.

26hetes kismama

2008. jan. 21. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
ha kicsit később mész az egyáltalán nem gondd, de korábban semmiféleképpen sem javasolt,mindenképpen be kell tölteni a 16.hetet. Ha több vagy az nem baj.
2008. jan. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!