14. hétnél, már plussz 4 kilónál járok. Adnátok tanácsokat? Nagyon el vagyok keseredve.
Nasizni nem szoktam, max gyümit, de elég jó az étvágyam. Sűrűn megéhezem, és ha nem eszem, akkor nagyon fáj a gyomrom. A terheléses vércukrom 3,9 lett (zsömi, meg tej után), lehet ezzel összefüggésben?
Sajnos olyan hányingerem, gyomorégésem van, amin aevés, és a hideg kóla segít...
El vagy keseredve??én most vagyok a 23. hetemben és 11kg plusznál tartok.A kólát én is kívánom ha van itthon, max megiszok belőle egy dl-t egy nap..de tudom hogy többet nem szabad mert árt a kicsinek.
Sűrű éhségérzetre pedig azt tudom tanácsolni hogy okosan nasizz: egy nap sokszor egyél keveset..pl. almát meg vajas kenyeret, nekem ez mindig úgy megtelíti a gyomrom mintha dugig lennék, de két-három óra múlva megint a hűtő ajtaját nyitom.Nasizni kukoricapelyhet, zabpelyhet, háztartási kekszet meg étcsokit szoktam, ami köztudott nem hízlal.A terheléses vércukrom nekem is ekörüli lett a szirup után( mert nekem vizes cukros lötyit itattak meg velem, bár a citrom lé se segített volna túl sokat és megittam az egészet).Ne legyél elkeseredve, mert lehet hogy később amikor már a 2.trimeszterben jársz akkor meg nem lesz ez a sűrű éhségérzeted és akkor az lesz az ijesztő...én sem eszem már olyan rendszerességgel mint a kezdetekkor, de nem esem kétségbe mert tudom hogy nem hal éhen a babám.
Szóval.. ne aggódj ezen..igyál sok vizet.én napi szinten 1.5 L -2liter vizet szoktam inni.
Jó babavárást és Boldog Újévet!
na ez meg a másik. :) Az elején még csak kívántam a zöldségeket, de most el sem tudom képzelni, hogy a húsleves répáján kívül más lemenjen a torkomon.
hogy esztek zöldséget? mivel?
én is 25kilót híztam a terhességem alatt, főleg az elején mikor tudatosult bennem a dolog=)
szerintem egyébként az éhségérzet összefügg azzal h mindent meg akarunk adni a babának és félünk h hátha nem fejlődik olyan jól v hátha éhes lesz ha mi sem eszünk többet, pedig nem így van csak a tudatalatti irányít bennünket=) (legalábbis én végig erre fogtam)
amiből rengeteg ettem az a nyers sárgarépa napi 2-3 kiló is "lecsúszott", kapós volt az alma aminek hála olyan szinten vizes lettem h azt kín volt nézni...
de emellett napi 1órát sétáltam és ennek hála nem hagytam el magam és nem süppedtem chipsel az ölemben fotelba=) (erre hajlamos lettem volna=))
tényleg próbálj meg soxor piciket enni lassan, nem zabálni mint ahogy én is tettem (olyan voltam mint egy kiéheztetett kutya)
de végül is ha sokat szedsz fel a végére akkor sincsen semmi hisz a babád mindenképpen szeretni fog a méreteidtől függetlenül=)
boldog babavárást=) és további jó étvágyat=)
Szorulás, cigi letétele, és jó étvágy :)
Így tudnám összegezni. Tehát tudom, hogy többet eszem , mint kéne, de ha olyan éhes vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!