Elevit és hízás? Mi a tapasztalat, van összefüggés?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 13:32
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Tényleg nem volt egyértelmű, a saját hízásomra gondoltam, nem a baba méretére.
2010. dec. 28. 14:07
12/20 anonim válasza:
Szerintem nincs.Én 11.5 kg híztam a terhesség alatt,a baba 3090 grammal született.Most 2.5 éves,én azóta is az Elevitet szedem,mert abban minden megvan(ráadásul lassan ráhasalunk a köv. baba "elkészítésére"),és 1 kg-al kevesebb vagyok,mint amennyivel kezdtem a terhességemet.
13/20 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem folyton égett tőle a gyomrom, és éhes voltam szinte állandóan. Sem a szedése előtt, sem azóta hogy abbahagytam, ilyen problémáim nincsenek.
14/20 A kérdező kommentje:
Nekem is ég a gyomrom azóta, mióta szedem...
2010. dec. 28. 14:12
15/20 anonim válasza:
Én szedtem néhány hónapig, amikor terveztük a babát, és sokat híztam. Nem konkrétan az Elevit hízlalt, de nekem olyan étvágyat csinált, hogy állandóan éhes voltam. Abba is hagytam. Inkább Centrumot szedtem helyette.
16/20 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés.Én elevit mellett híztam 12kg(52-ről 64-re)és nekem nem növelte az étvágyamat se.Szerintem sokan csak arra akarják fogni a hízást.lehet elevit nélkül is pont annyit híztak volna.
17/20 anonim válasza:
én 5 hónapos terhes vagyok ,terheség előtt fél évvel kezdtem szedni az elevitet.Terheségig nem híztam semit.most hogy terhes vagyok 5 hónap alatt csak 4 kilót híztam.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. dec. 28. 17:55
19/20 anonim válasza:
Én 8 hónapos kismama vagyok. 5 hónapig szedtem az elevitet, aztán a doki heti 1-2 szemre csökkentette az adagot. Eddig +8 kilót híztam. Nagy étvágyat nem csinált. Néha vagyok kívános, de nem eszek többet, mint mikor még nem voltam terhes. Annyi a különbség, hogy azóta több édességet kívánok, s eszek. Székrekedést, gyomorégést nekem a vas okoz. Utóbbiak azóta vannak, mióta a vasat szedem.
20/20 anonim válasza:
szia! 23 hetes vagyok, és eddig kb 4 kilót híztam, egyenletesen nő a baba semmi plussz nem jött fel, elevitet szedek magnéziumot, és a doki javasolta a femibiont így télen(azt kb 3-5 naponta szedem).Úgy nő az étvágyam ahogy a baba növekszik, de többször kicsit eszem egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!