Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, beadatjátok idén...

Kismamák, beadatjátok idén magatoknak a H1N1 elleni oltást?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok, van egy 2 éves kisfiam. Eddig nem is gondoltam rá, de ma megkérdezte a gyerekorvosunk, hogy én beoltatom-e magam.....hát, nem is tudom? A környezetemben elég sok kismama beoltatta már magát. Ti mit tesztek?
2010. dec. 28. 13:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok. Az orvosom nem javasoltam, igy nem oltatok, annak ellenére, hogy tavaly oltattam. Mondjuk még én sem voltam soha influenzás, az előző terhességemnél sem.
2010. dec. 28. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok, biztos nem fogok oltatni.
2010. dec. 29. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. 24 hetesen oltattam magam,tavaly is be voltam,én is és a 7 éves fiam is. Inkább egy tűszúrás,minthogy anya nélkül nőjön fel a fiam. De erről megoszlanak a vélemények,ezt neked kell eldöntened.Bár tudom nem könnyű,nálunk pl. a férjem nem hajlandó magát oltatni,de a gyereket mondta,hogy oltassuk be. Hát,nem egyszerű...
2010. dec. 29. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!