Kismamák, beadatjátok idén magatoknak a H1N1 elleni oltást?
Nekem 2 hós kisfiam és szoptatom és igen beadattam az oltást, mint minden évben.
Hüyeség, hogy baja lesz a babának. De majd a sok nagyokos, aki annyira tiltakozik ellene és véres posztó ha meghallja az oltást, majd azok mellett a kismamák mellett is legyenek okosak, akik kórházba fekszenek hónapokig, mert nem oltották be magukat.
Igen, 33 hetesen (1 hónapja) beoltattam magam a kombinált oltással (sima influenza+H1N1). Semmi bajom nem lett, ingyen volt. Nekem is van egy 2 és fél éves bölcsis lányom, aki bármit hazahozhat még a következő hónapokban.
Tavaly is beoltattuk magunkat: a lányom, a férjem és én is. Idén csak a férjem és én.
Nem,nekem is azt mondta a dokim,hogy majd akkor oltassak ha megszültem:-),28hós a kisfiam őt sem oltattam be tavaly sem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!