Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Beadatjátok e vagy nem...

SOS! Beadatjátok e vagy nem az új infulenza elleni védőoltást? Gyereketeknek is vagy csak magatoknak?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért és ha nem akkor miért nem?Csak azért kérdezem,mert nem nagyon tudom eldönteni,pedig már el kellene,ezért szeretném olvasni az érveléseket.Köszi.
2009. nov. 3. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
SOS olvass vissza, ma már 20 ilyen kérdés biztos volt...
2009. nov. 3. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Sem magamnak sem a gyerekemnek nem adatom be!!
2009. nov. 3. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Sem én, sem a baba, sem apa nem fogjuk magunkat beoltatni. Egyszerűen csak azért, mert nem túl bíztatóakat hallok az oltásról és eléggé marketing szaga van az ügynek. Bízom benne, hogy ha megkapnánk mégis, gyorsan túlleszünk rajta.
2009. nov. 3. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Apának nagytesónak nekem igen,1.5 évesnek nem a doki szerint a 3 évnél fiatalabbakat nem oltják de a család többi tagját kell.Szerintem nem butaság ez az oltás.
2009. nov. 3. 13:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocs,de én nem láttam még ma csak 1 ilyen kérdést!Egyébként azért kérdeztem így,mert érveléseket várok,de nem muszáj válaszolni.Köszi.
2009. nov. 3. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!Nem,nálunk sem kapja meg senki,nem szeretnénk.A párom és én sem vagyunk "betegeskedő" típusúak,ritkán fordul elő,hogy ágynak dőlünk,szerencsére.(koppkopp)

Kisfiunk 10 hónapos,közösen döntöttük el,hogy ő se kapjon oltást.

Laikus vagyok,tehát sem érvet,sem ellenérvet nem tudok mondani az oltással kapcsolatban...ez csak egy megérzés.Bízom benne én is,hogy nem fertőződünk meg.

2009. nov. 3. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
NEm.
2009. nov. 3. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem adatom be senkinek a családba. Mi sem vagyunk betegesek, eddig minden évben megúsztunk minden influenza járványt, pedig mindketten emberekkel, emberek között dolgzunk. A lányom másfél éves és még nem volt beteg, remélem örökölte az immunrendszerét tőlünk.

Én azért nem adatom be a gyereknek, mert a gyerekorvosok nagy többsége szerint eddig nem lehette teljes sejtes oltást adni a 3 év alatti gyerekeknek és a kismamáknak, most meg hirtelen lehet, mert ugyebár ez az oltás azt tartalmaz.

Amúgy itt egy cikk, elég érdekes, kicsit hosszú, de érdemes elolvasni.

[link]

2009. nov. 3. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Sem magamnak, sem a gyerekemnek nem, viszont az apukája és a nagyszülők (akikkel sűrűn találkozunk) beadatják. Kisgyereknél inkább a környezetet kell oltani. Én mint anyuka pedig nagyon úgysem járok közösségbe, járművön stb...
2009. nov. 3. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 23 hetes vagyok a kislányom 21 hónapos. NEM!!!
2009. nov. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!