Elvetéltem, mit mondjuk a munkahelyemen? Miért voltam kórházban 2 napot?
Karácsony előtt két napot még dolgoznom kellett volna, a műszakvezetőm tudja, hogy hirtelen kórházba kellett mennem, de hogy miért azt nem.Nem szeretném a munkatársaim tudtára adni, az okot.Viszont lesz egy kórházi igazolásom a nőgyógyászati osztályról, tehát indulhatnak a találgatások...a sajnálkozásokból meg nem kérek!
Mit mondjunk, ha kérdezik? Ciszta volt? vagy valami más? Segítenétek?
Szia!
A kórházi zárójelentésen az van, hogy táppénz kérése esetén vidd el a háziorvosodnak. Ő normál táppénzes papírt ad, azon nincs rajta, hogy miért voltál táppénzen. Amúgy meg én egyszerűen közölném a kolegákkal, hogy nem szeretnék beszélni róla. Ezzel azépen rövidre lehet zárni a dolgot, és nem fognak olyat kérdezni tőled, amire esetleg nem tudsz majd válaszolni.
Köszi mindenkinek :)!
Viszont most ezzel az igazolással zavarba hoztatok :S meg is nézem mit kell leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!