Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetéltem, mit mondjuk a...

Elvetéltem, mit mondjuk a munkahelyemen? Miért voltam kórházban 2 napot?

Figyelt kérdés

Karácsony előtt két napot még dolgoznom kellett volna, a műszakvezetőm tudja, hogy hirtelen kórházba kellett mennem, de hogy miért azt nem.Nem szeretném a munkatársaim tudtára adni, az okot.Viszont lesz egy kórházi igazolásom a nőgyógyászati osztályról, tehát indulhatnak a találgatások...a sajnálkozásokból meg nem kérek!

Mit mondjunk, ha kérdezik? Ciszta volt? vagy valami más? Segítenétek?

2010. dec. 28. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A ciszta jó ötlet. Nagyon sajnálom. :(
2010. dec. 28. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

sztem is a ciszta jó "kifogás"

bár én elmondanám az igazat

2010. dec. 28. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj sajnálom, én sem mondtam el. :( Megértelek.

Akár ciszta, méhtükrözés, vagy bármilyen nőgyógyászati dolgot bemondhatsz. Méhszájseb esetleg...

2010. dec. 28. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly év elején ugyanígy jártam mint Te sajnos.Én őszintén elmondtam,hogy miért kellett kórházba mennem.Nem sajnálkoztak,csak tudomásul vették.
2010. dec. 28. 12:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Nem szeretném elmondani, mert van olyan ember, akihez nem lenne jó, ha eljutna, és biztos eljutna:párom exe.

2010. dec. 28. 12:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A ciszta szerintem is jó ötlet. Azt viszont nem értem, hogy a nőgyógyászati osztályról származó igazolásod miért fog közszájon forogni? Ez bizalmas információnak minősül, a kiadása pedig szerintem egy per alapja is lehet. Az biztos, hogy nem hagynám szó nélkül, ha egyszercsak visszahallanám, hogy a többiek azon csámcsognak, hogy a nőgyógyászati osztályon töltöttem X időt. Egyébként nem kötelező leadnod az igazolásodat, ha a munkáltatóddal meg tudod beszélni, hogy azt a két napot írja ki szabadságba. A munkatársaidnak meg mondhatnád pl., hogy gyomorrontásod volt.
2010. dec. 28. 12:43
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Már nem volt több szabim.
2010. dec. 28. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát nálunk sose tudni mi tudódik ki :S egyik munkatársam aranyér műtétjéről is tudtunk, pedig nem ő mondta el :S

Véletlenül éppen akkor volt valaki bent az irodában, mikor ezzel kapcsolatban telefonáltak( de ez most csak egy példa)

2010. dec. 28. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok

jah értem..

akkor bocsi

2010. dec. 28. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok nagyon durván megsértik a személyiségi jogokat. Én is voltam már kórházban olyan betegség miatt, amit nem akartam elmondani. Az orvosom azt mondta, hogy ha pletykálást hallok, azonnal keressem meg a főnökömet és pereljem be a munkahelyet. Ugyanis az egészségi állapottal összefüggő adatok személyes adatok. Ennek megfelelően kell kezelni is őket. Nem rögtön szaladni, hogy hallottátok, XY-nak aranyérműtéte volt. Eszem megáll!
2010. dec. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!