Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha gombás fertőzésem van az...

Ha gombás fertőzésem van az árt a babának?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok.
2008. jan. 20. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én is nemrég hasonló "cipőben " jártam....( a terhesség alatt, mivel megváltozik a ph, vérbővé válik a nemi szervek környéke, sérülékenyebbé válsz és könnyebben elkapsz fertőzéseket ). Mielőbb keresd fel orvosodat, aki helyi kuppal fog kezelni. Az elhanyagolt fertőzés okozhat gondot!! további jó babavárást.
2008. jan. 20. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha időben elémesz, nem lesz semmi gond,a doki tud olyan gombaellenes kúpot adni, amit nyugodtan használhatsz.
2008. jan. 20. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

A babának nem lesz baja, mivel a méhszáj zárt és védi a babát, de minél előbb keresd fel a dokit, hogy írjon rá valami gombaölőt!!

2008. jan. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!