Egész terhességem alatt gombás vagy bacis fertőzésem van, nem múlik el! Ha szüléskor is meglesz, lehet baja a babának? Milyen bajt okoz?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama2009. júl. 23. 15:02
1/8 anonim válasza:
Igen, lehet, a szülőcsatornában elkapja a gombát, vírust. Az orvosoddal beszéltél már erről? Gondolom folyamatosan kezelik a problémát.
2/8 A kérdező kommentje:
Persze, beszéltem. Már többféle kúpot, tabit szedtem, de nem múlik el! Ha szülésre sem múlik el...?
2009. júl. 23. 15:33
3/8 anonim válasza:
Nekem a bóraxos-bórsavas kúp vált be egyedül, recept nélkül lehet kapni a patikában.
4/8 anonim válasza:
Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.
5/8 anonim válasza:
Akkor a babád elkapja, néhány napig kenegetik a kis bőrét, elmúlik, ne aggódj! De a következő nst-n kérdezd meg hogy a fertőzés mennyire veszélyes s babára, ő pontosan meg tudni fogja hogy milyen jellegű baci mennyire fertőző!
6/8 anonim válasza:
uccsó vagyok: persze ez a legrosszabb eset, lehet hogy el sem kapja. Mondjuk az én fiam elkapta, kb 3 napig kenegették a csecsemőosztályon, mire hazaindultunk kutya baja sem volt!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 23. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!