Akinek van Anglesound magzati szívhang figyelője, mennyire elégedett vele? Hányadik héttől használható valójában?
Elso babat a 14. hettol talaltuk meg vele, a masodik babat a 12. hettol.
Maximalisan meg voltam elegedve a keszulekkel.
Ne haragudjatok, hogy bele kérdezek, de most olvasok erről először, 14 hetes kismama vagyok, érdekel hol, s mennyiért lehet megvenni ezt a készüléket?
Nagyon Köszönöm!
Szia!
Ha így beírod a keresőbe, hogy Anglesound magzati szívhang figyelő, akkor kiadja, hol tudsz venni. Újonnan kb 10000ft, én használtan találtam vaterán (de ott is van új!).
SZia!
Én 11+4 hetesen találtam meg vele először:D Nagyon szeretem jó kis készülék:D
Bár azért arra vigyázni kell, hogy ne essünk pánikba, ha egyszer nem találjuk, én a 12. hetes UH előtti nap jártam így....hisztiroham, agyvérzés...pedig csak lejjebb úszott a baba, és a kütyü hatósugara 5cm-re képes lehatolni:D Azóta is megtalálom...valamikor 2-3 perc alatt, valamikor 10 percig keresgélem, attól függ, hogy a babám mennyire van mutogatós kedvében:D Vagy éppen hogyan fordul! Amúgy nagyon jó szerkezet. Én 8900 ft-ért vettem akciósan karácsony előtt az Elefáni Bababoltban!
Felvenni pedig úgy lehet, hogy rákötöd a gépedre azzal a kis madzaggal amit adtak hozzá(a fülhallgató dugaszába dugod be a gépen), ott elindítasz egy programot, (a windows-hoz alapból jár egy hangrögzítő nevezetű, én ezt használom), bekapcsolod a felvételt, és már veszi is fel! Amúgy sajna az átjátszó kábel nem tökéletes, elég zajos a felvétel, meg torzít is, de úgy is szépen lehet hallani a babócát!
14+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!