Terhesség ideje alatt milyen orrspray használható ami egy éve eldogult orromon segítene? Homeósok, sterimar, Aquamaris semmit sem segít.
Semmi nincs amit szabadna is használni és használna is. Én azt csinálom, hogy csak az egyikbe fújok, oda is többnyire csak alváshoz, a másik pedig szép lassan, kb 4-5 nap alatt rendbejön. Aztán amikor ott már kapok levegőt, akkor meg az elsőbe nem fújok.
Az első nap a legrosszabb, aztán egyre jobb lesz. Próbáld ki. Nekem terhesen is és egyébként is ez az egyetlen mód ahogy le tudom tenni az orrsprét.
Az előttem szóló igazat beszél!
Nekem egy hangyányit javította helyzetemen a kamillás-tengeri sós orrspray, de tényleg csak egy hangyányit :(
Viszont a gégészeten írtak nekem patikai készítésű orrcseppet, amiben van valamennyi Novorin, azt lehetett használni, használt is. A gégész szerint terhesen is használható, úgyhogy ha nagyon kivagy, próbálkozz a gégészeten, hátha tudnak valamit adni.
Szia!
Nekem terhesség alatti orrduguláson egy dolog segített, a horkolás elleni tapasz. (Respir Activ, ha jól emlékszem) Csak ezzel tudtam aludni.
kipróbáltam az egy orrlyukas taktikát, kombinálva a horkolási tapasszal.
Király! 2 nap alatt leszoktam az orrsprayről!
Szuperkirályság!
Köszi az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!