Használható terhesség alatt bolhaírtó a lakásban? (Bio kill v. egyéb)?
Hát Nekem azt mondta a dokim, hogy semmi olyat ne használjak, aminek erős vegyszeres szaga van, de még domestost, vagy ilyesmit se, csak ha nagyon muszáj.
Gondolom muszáj bolhaírtanod, mert az sem túl egészséges, ha csipkednek, tehát ha nincs aki megcsinálja helyetted, akkor vegyél a gyógyszertárban maszkot, és csináld amit kell...
minden jót!
38h.km.
Szia!
A meleg vérű állatok a kutyák, macskák, egerek, madarak, stb. A hidegvérűek a rovarok, kígyók, halak, stb.
A Bio Kill nagyon jó, mi is azt használtuk, mert valami bogárkákat találtam . Párom fújt be mindent, maszkban, amit a patikából hozott, utána azért átköltöztünk 1 napra anyukámékhoz.
Ez csak a hidegvérűekre ártalmas, de természetesen azért nem árt távol tartani magunkat tőle!
De a Bio Kill megbízható, és nem annyira ártalmas mint a többi méreg.
Boldog babavárást! :)
Ja, bocsi, lemaradt.. 12 hetes vagyok.
Szép estét!
Köszi!Az érdekelne még,hogy miután azzal befújom a szőnyeget,követ,fel kell majd mosni porszívózni,és ha igen,mennyi idő után?Szerinted az jó,ha a férjem este megcsinálja a földszinten,amíg mi az emeleten alszunk a gyerekekkel?Elmenni nem tudunk:(.Szép estét Neked is!
29 hetes kismama
Nyugodtan permeteztess be a pároddal, amíg alszotok. Aztán max nem árt egy jót szellőztetni!
Ha az élősködő belemászik a szerbe, akkor magával is viszi a rejtekhelyére, és ott is pusztít.
Azért gondolom éjszakára kéne hagyni hatni, aztán reggel már lehet tisztítani mindent.
A kezet szappanos vízzel kell lemosni használat után(ez van ráírva), szóval könnyen ki tudod mosni bárhonnan.
Örülök, hogy segíthettem! :)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!