Kismamák, intimet fogok kérdezni: ti borotváljátok magatokat alul?
Ha igen, milyen módszerrel, mert nekem így a 8.hónapban a 140-es pocimtól egyre nehezebben megy.
Aki megosztja velem, annak előre is köszi és előre is bocs, hogy ilyet kérdezek.
:)
33 h km
Én borotválom, de már nem olyan rendszeresen, mint terhesség előtt vagy az első hónapokban.
A zuhany alatt nehézkes, beljebb már nagyon manőverezni kell. Ha sok időm van, leülök a kád szélére, lábakat fel, úgy még elérek mindent, de már nem megy olyan pikk-pakk, mint rég....
Most vagyok 26 hetes.
Én is a tükrös megoldást alkalmazom, de a páromat egyenlőre nem vontam még be.
Egyenlőre a fürdővizemben tusfürdővel oldom meg a kenéses részét, igaz, nem túl higiénikus, de vhogy ódzkodom a krémtől és egyéb kencéktől, pedig lehet, hogy jobb lenne.
Én kb. 2 hetente borotválom most, így alkalomról alkalomra egyre nehezebb... :(
Csütörtökön mentem nőgyógyászhoz, előtte próbálkoztam, de szana-széjjel kaszaboltam magam - nem győztem magyarázkodni.
30 hetes km
Én csak akkor borotválom magam ha orvoshoz megyek.Bár most már elég sűrűn kell járnom/hetente/
Semmit nem látok csak tapogatózva borotválom magam.Aztán a páromat szoktam megkérdezni,hogy tűrhetően nézek e ki :)
Nekem a tükör nem vált be,de szerintem ezt az orvosok is megszokták már :)
36hkm
Utolsó: ez is elég necces kérdés, hogy szülni hogy menjen az ember?Ha engem akkor ér utol a fájás, ha éppen bozontom lesz, biztos nem fogok rajta görcsölni.
Igaz, nekem valszeg császáros lesz, de ha természetes mégis, akkor meghagyom ezt az "örömöt" nekik.
Mondjuk érdekes, amit írtál, hogy ők akarták, engem személy szerint nő létemre taszítana inkább, ha ilyesmit kéne elvégeznem..
Én max.2 hetente borotválom, nem többször.Így is nagyon erős.
:)
11:36-osnak címezve az előbbi.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!