8 hetes kismama vagyok es eddig ugy fajt a mellem, h hozza sem lehetett erni, ez most kb 2 napja elmult. Mas tunetem nincsen. Menjek el orvoshoz?
Olvastam itt, h ez lehet a magzatelhalas jele is.
Elvileg meg ket het mulva kellene visszamenem az orvosomhoz. Koszonom a valaszotokat.
Nos,szerintem nincs semmi gond,és ne láss rémeket!Nem hiszem,h annyak lenne a jele,az,h már nem fáj a melled.Szerintem csak inkább elmúlt ez a tünet.(Nekem pl csak az 5.hét környékén,meg azóta,talán egy kezemen meg tudnám számolni hányszor húzódott a mellem,de nem fájt.)
Ha meg mégis elhalt volna(amit tényleg kétlek),akkor már nem lehet semmit tenni.Nyugalom!És bízd magad a természetre!És örülj a kicsinek!Ne láss minden apró változásban rémeket!
A mellfájdalom, feszülgetés egy idő után magától elmúlik, és növöget tovább, de nincs vele járó fájdalom.Figyelgesd magad, biztos nincs baj nyugodj meg,amúgy mindannyian ezt csináljuk, csak olyan jó,és könnyű a másikat megnyugtatni:-)).Szóval ne parázz, a pici bizti jól van.De ha nem tudsz megnyugodni, hívd fel az orvost kérdezz rá, és meglátod:-))Hidd el nem győzől majd melltartóméretet váltani:-)
Gratulálok a babához!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!