Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismama vagyok es...

8 hetes kismama vagyok es eddig ugy fajt a mellem, h hozza sem lehetett erni, ez most kb 2 napja elmult. Mas tunetem nincsen. Menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés

Olvastam itt, h ez lehet a magzatelhalas jele is.

Elvileg meg ket het mulva kellene visszamenem az orvosomhoz. Koszonom a valaszotokat.

2008. jan. 20. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos,szerintem nincs semmi gond,és ne láss rémeket!Nem hiszem,h annyak lenne a jele,az,h már nem fáj a melled.Szerintem csak inkább elmúlt ez a tünet.(Nekem pl csak az 5.hét környékén,meg azóta,talán egy kezemen meg tudnám számolni hányszor húzódott a mellem,de nem fájt.)

Ha meg mégis elhalt volna(amit tényleg kétlek),akkor már nem lehet semmit tenni.Nyugalom!És bízd magad a természetre!És örülj a kicsinek!Ne láss minden apró változásban rémeket!

2008. jan. 20. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem kell aggódnod!Én most vagyok 23 hetes és alig-alig fájdogál a mellem,mégis minden rendben van a babával.Sőt az elején sem voltam az a kimondottan mellfájós,volt hogy előjött 2-3 napra aztán meg napokig semmi.Nem fáj mindig egyformán!!!!Meglátod lehet már holnap megint feszülni fog.Úgyhogy no para!!!:)))
2008. jan. 20. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A mellfájdalom, feszülgetés egy idő után magától elmúlik, és növöget tovább, de nincs vele járó fájdalom.Figyelgesd magad, biztos nincs baj nyugodj meg,amúgy mindannyian ezt csináljuk, csak olyan jó,és könnyű a másikat megnyugtatni:-)).Szóval ne parázz, a pici bizti jól van.De ha nem tudsz megnyugodni, hívd fel az orvost kérdezz rá, és meglátod:-))Hidd el nem győzől majd melltartóméretet váltani:-)

Gratulálok a babához!!

2008. jan. 20. 12:13
 4/4 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell félned semmitöl. Nekem azt mondta az ilyenre az orvos, hogy nem beteg vagyok csak terhes. Én pl az első 5 hétig voltam nagyon rosszul azóta szinte semmi bajom nincs. Tegnap voltam orvosnál és minden rendben van. Az orvosim szerint sokminden fog még történni még a szülésig, de amíg nincs nagyon erős vérzés, meg nagy görcsök, addig nincs ok az aggodalomra.
2008. jan. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!