Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e satíroztatni a hajat...

Lehet-e satíroztatni a hajat terhesen?

Figyelt kérdés
Májusban lesz a testvérem esküvője és az én szőke satírjaim már most nagyon le vannak nőve. Még csak 9. hetes terhes vagyok de addigra már a 6. hónapban leszek és addigra már nagyon csúnya lesz a hajam. Úgy hallottam hogy a satír mivel nem érintkezik a fejbőrrel ritkán lehet alkalmazni. Szerintetek?
2008. jan. 20. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem lehet! Nagyon sokan festik a hajukat, én is kb 1.5 havonta. Arra vigyázz hogy a hidrogén stb gőzét ne nagyon lélegezd be.
2008. jan. 20. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Persze, nyugodtan, csak az első három hónapban nem jó nagyon, utána már szabad. Én is festettem a hajam (szőkítettem) terhesen, és azóta már 3 hónapos a fiam és makk egészséges.
2008. jan. 20. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ha menstruáls akkor kevésbé fogja be a hajad, de terhességnél lehet.
2009. júl. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!