Veszélyben vagyok? Bővebben lent
Szia!
Én is Rh negatív vagyok, apu 0+, mindhárom gyerekem Rh negatív lett. A doki szerint lottóznom kellene, ez olyan ritka.
Egyébként kiemelten fogják figyelni a vércsoportodat terhességed alatt, nekem is legalább 2× nézték mindháromszor. A legkisebb babámnál idén voltam amniocentézisen, rögtön kaptam is az AntiD-t.
Ne aggódj!
Nagyon Szép Karácsonyt és boldog babavárást Neked!
Tényleg írj majd egy privit, és akkor leírom náluk hogy volt az első, és a második babánál. Neki egy mikrovetélése lehetett valamikor, mert már az első babánál termelte az ellenanyagot, ami azt jelenti, hogy akkor nem az az első baba. Mivel ő nem is tudott a terhességről, így nem is kapott szurit.
Ami érdekes nálad, hogy hogyan lehet a vércsoportod egyszer ilyen, egyszer olyan...
Nagyon szorítok Nektek! Most meg ne izgulj, legyen szép karácsonyod! Ennek az ügynek a végére járni bőven ráérsz januárban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!