Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesek! Mennyit mozog a...

17 hetesek! Mennyit mozog a babátok?

Figyelt kérdés
Én holnap leszek 17 hetes, dec.16-án mozdult meg először. Egyik nap jobban érzem hogy mocorog másik nap nem. Ugye ez nem baj? Vagy még túl kicsi?
2010. dec. 24. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! A kisfiam ugyan már 1 éves, de én 19 hetesen éreztem őt először. Volt, hogy napokig semmit nem éreztem. De ő attól még mocorog, csak van bőven helye még úszkálni :-)Ez ilyen korai terhességnél még normális. Majd a 32. héttől kell elkezdeni számolni a magzatmozgást. Amúgy, ha vízszintesen hanyatt fekszel, és nagyon koncentrálsz, akkor lehet majd jobban érezni és látni :-) Amíg az anyuka pörög, intézi napi teendőit, egyrészt nem is mozog annyit a picúr, másrészt nem is figyeled folyton. Minden jót és kellemes ünnepeket!
2010. dec. 24. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 17+1 napos vagyok. Kb 2 hete mozdult meg először, és nekem is úgy van, hogy van amikor tökre sokat mozog, és van hogy egész nap nem is jelentkezik. Ez normális teljesen, még nem kell mindennap érezni. Viszont ami nagyon tettszik az az, hogy ha rakok valamit a hasamhoz, pl táskát, akkor vagy elkezd mocorogni, vagy odateszi kezét, lábát, és nem veszi el onnan. De ezt is csak akkor csinálja, ha van "kedve".
2010. dec. 24. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
hanyat kell feküdni koncentrálni babára és ruhán kerezstül lehet mocorgást látni vagy ha föl van huzva minden pocakodon szépen látszik szoval tárgyra is mocrog bármit is ráraksz vagy hasadat fogják vagy te pocakodat megfogod akkor is ez van.
2010. dec. 24. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 17 hetes vagyok, én még nem érzem :(, pedig második baba. Néha amikor hanyatt fekszem esténként az egész napos rohanás után, akkor mintha éreznék valamit, de nem esküdnék meg rá, hogy Ő az. A lepény most is elölfekvő, mint az első babánál, őt is csak a 20. héten éreztem, de onnantól kezdve minden nap!

A kérdésedre válaszolva: egyáltalán nem baj, ha még nem érzed nap mint nap, mint ahogy előttem írták, pici még.

1-2 hét múlva sztem már minden nap "bejelentkezik" :) A kislányom is elég nyugis baba volt, hanyatt fekve éreztem mindig a legjobban már akkor is amikor 30 hét körül voltam. Barátnőm babája meg folyamatosan fickándozott:)

További jó egészséget, szép babavárást és boldog karácsonyt!

2010. dec. 25. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
18. hétben ha bugyborékolás szerut erzek néha az lehet hogy mozog?mennyire hasonlit a gyomorrontásos bélmukodésekre? nem tudok hasonlatot adni rá.
2011. jan. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!