Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok,...

21 hetes kismama vagyok, ilyenkor be lehet adatni még a h1n1- et? Ti beadatjátok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én tavaly 13 hetes terhesen oltattam be magam, a kisfiam 7 hónapos és szerencsére egészséges.Jobb lenne ha meghalnátok, mint tavaly néhány kismama?7 hónapos baba anyukája.
2010. dec. 23. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Infulenzába mindig is haltak meg emberek.

Egyébként már elkezdték vizsgálni,hogy a későbbiekben milyen problémát okozhat az oltás azokon a gyerekeken,akiknek az anyja terhesen oltatta be magát.Erről ennyit!De persze,nyomassátok csak magatokba azt a vakcinát,amit még csak vemhes állatokon sem teszteltek.

Akkor inkább már nem megyek emberek közé.Le lehet nyugodtan pontozni,nem érdekel.

2010. dec. 23. 14:24
 13/15 TKI Ibolya ***** válasza:

Kedves utolsó! Attól hogy nem mész emberek közé még elkaphatod az influenzát.Jelzem két gyermekem van plusz egy férjem.Akkor ők se menjenek iskolába óvodába,mert haza hozzák a vírust és én 28 hetes terhesen elkaphatom?!

Lehet hogy csak üzlet az egész de megkérdezném erről azokat a hozzátartozókat akiknek tavaly meghalt a terhes lányuk feleségük.

2010. dec. 23. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem miért dramatizálod túl a helyzetet minden egyes h1n1-es kérdésnél.Nekem meg képzeld a nagyapám 70 évig bagózott,és természetesen halt meg,más meg maghal tüdőrákban a dohányzás miatt.Ennyi.

Ha ez a hini valóban ilyen hatalmas nagy világjárvány lenne,akkor kötelező lenne az oltás,de persze nem az,csak aimán üzlet,mint sajnos annyi minden.Érdekes...németországba nem kérik ezt az oltást (a legnagyobb gyógyszerfogyasztók ők) más országokban is elutasították.Te csak mérgezd vele a tested,és szívből kívánom,hogy a gyermekednek a későbbiekben se legyen baja ettől a teljesen ismeretlen,teszteletlen vakcinától.

2010. dec. 23. 16:07
 15/15 melcsiboszi ***** válasza:
Azért nem kellene ennyire megtámadni mindenkit, aki azon gondolkozik, hogy beadassa-e vagy sem. Gondolom, nem H1N1 szakon végeztél az orvosin, éppen ezért ne oktasd ki azt, aki fél a vírustól és nem tud dönteni, mert annyi mindent hall. Egyik orvos javasolja, másik megtiltja, harmadik, mint ma az enyém is, nem tud rá mit mondani, rám bízza, mert fogalma sincs, hogy mi a teendő. És amikor valakinek az élete (lehet) a tét, meg a gyermeke élete, akkor igenis joga van aggódni, és nem a helyzetet dramatizálja túl, hanem szeretne tisztán látni. Lehet, hogy kamu az egész, de akkor is meghalt benne több ember tavaly, teljesen mindegy, hogy mennyi, ha én lennék az egyedüli, aki az idén meghalna, mert nem adatta be az oltást, vagy csak későn, vagy mittudoménmiért, akkor is azt mondanám, hogy miért nem tettem meg. És nem érdekelne, hogy mindenki más túlélte. 31 hetes kismama
2011. jan. 14. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!