21 hetes kismama vagyok, ilyenkor be lehet adatni még a h1n1- et? Ti beadatjátok?
Infulenzába mindig is haltak meg emberek.
Egyébként már elkezdték vizsgálni,hogy a későbbiekben milyen problémát okozhat az oltás azokon a gyerekeken,akiknek az anyja terhesen oltatta be magát.Erről ennyit!De persze,nyomassátok csak magatokba azt a vakcinát,amit még csak vemhes állatokon sem teszteltek.
Akkor inkább már nem megyek emberek közé.Le lehet nyugodtan pontozni,nem érdekel.
Kedves utolsó! Attól hogy nem mész emberek közé még elkaphatod az influenzát.Jelzem két gyermekem van plusz egy férjem.Akkor ők se menjenek iskolába óvodába,mert haza hozzák a vírust és én 28 hetes terhesen elkaphatom?!
Lehet hogy csak üzlet az egész de megkérdezném erről azokat a hozzátartozókat akiknek tavaly meghalt a terhes lányuk feleségük.
Nem értem miért dramatizálod túl a helyzetet minden egyes h1n1-es kérdésnél.Nekem meg képzeld a nagyapám 70 évig bagózott,és természetesen halt meg,más meg maghal tüdőrákban a dohányzás miatt.Ennyi.
Ha ez a hini valóban ilyen hatalmas nagy világjárvány lenne,akkor kötelező lenne az oltás,de persze nem az,csak aimán üzlet,mint sajnos annyi minden.Érdekes...németországba nem kérik ezt az oltást (a legnagyobb gyógyszerfogyasztók ők) más országokban is elutasították.Te csak mérgezd vele a tested,és szívből kívánom,hogy a gyermekednek a későbbiekben se legyen baja ettől a teljesen ismeretlen,teszteletlen vakcinától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!