21 hetes kismama vagyok, ilyenkor be lehet adatni még a h1n1- et? Ti beadatjátok?
Én nem adatnám be. Ez business! Tudják, hogy a kismamákat nagyon jól lehet ilyenekkel ijesztgetni és manipulálni. Amúgy pont most hallottam, hogy elkezdtek vizsgálódni, mert összefüggést látnak számos olyan kismama 18-20. hét körüli vetélése között, akik Fluvalt kaptak... (Persze, ezt nem verik nagydobra)
Amúgy ezeknek a vírusoknak mindig újabb variánsa jelenik meg, így a tavalyi oltás valószínű, hogy nem véd meg az idei mutációtól... És köztudott, hogy a nyakukon maradt rengeteg oltóanyag, amitől nyilván szabadulni szeretnének...
Nem ijesztgetni szeretnélek, de ezek sajnos tények...
Én beadattam, mert az én nőgyógyászom az a típus, aki szerint tanácsos.
A 33. héten kaptam meg, most a 37. hétnél tartok és semmi bajom nem lett azóta sem.
A kombináltat kértem, amiben van idei sima influenza és a tavalyi H1N1 oltóanyag is. (Tavaly csak sima H1N1-et kértem.)
Kismamáknak ezek az oltások amúgy ingyen vannak, úgyhogy nem tudom, mi benne a biznisz, ahogy egy másik kommentelő írta.
Én tavaly adattam be, akkor voltam 22 hetes kismama.
Engem akkor nagyon megnyugtatott, mert ugye akkor elég nagy mizéria volt, és már totál ideg voltam a betegség gondolatától is. A nőgyógyászom is kérte, oltassam be magam.
A kisfiam azóta lassan 9 hónapos, egészséges, vidám baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!