Van benne igazsag hogy a kislanyok hamarabb megszuletnek mint a fiuk?
Szia! Engem, és hugomat is anyukám két héttel túlhordott, férjem egy hónappal hamarabb jött, s barátnőm fia is két héttel hamarabb született.
35 hetes vagyok, én is meg vagyok fázva,piszok rosszul érzem magam,ezért már el is kezdtem mosni a baba ruháit, ha megszületne legyen tiszta ruhája.
Bokám akkora mint a vádlim, a kislábujjam is 3x-osa a normál állapotának, a kezem éjjelente zsibbad, a középső ujjaimat van hogy ki sem bírom egyenesíeni.
Ma volam dokinál, kérdezte hogy vannak-e már jóslóim, keményedéseim, de nálam még semmi. Jobbulást.
Az én lányom 2 nappal később jött. Dagadni meg az utsó 8 hétben dagadtam rettenetesen.
Kitartás, már nincsen sok hátra!
Semmi köze hozzá. Csak az emberek imádnak általánosítani. Ha velük történik valami, meg a környezetükben néhány hasonló, akkor ráhúzzák ezt az általánosítást egy egész világra/nemre/nemzetiségre/népcsoportra, stb.
A nemnek, nemi hormonoknak semmi de semmi közük nincs ahhoz, hogy a baba mikor születik meg. Kérdezd meg az orvosodat, majd ő megmondja!
Szia!
Nekem három lányom van az első két nappal előbb a második egy héttel később a harmadik pedig 12-nappal jött később mint kellett volna. Most fiút várok háát kíváncsi vagyok :)!
Gabi 25-hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!