Adri baba kérdése:
Az afpm 0.57 lett elküldtek, genetikai UH-ra! Másnak is lett alacsony? Mit mondtak genetikán? Aggódjak az eredmény végett?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 19:15
1/6 anonim válasza:
Nekem jó lett az eredményem,de a barátnőmé szintén alacsony volt,a genetikai uh-on viszont mindent rendben találtak és valóban egészséges kislánya született.Az eltérés adódhat abból is,hogy túl korán vették le a vért,mert esetleg később fogant a babód,mint a félidő.
2/6 anonim válasza:
Nekem a sogornőm volt,neki magas volt.Kétszer kellett mennie genetikai tanácsadásra meg uh-ra,de minden rendben volt.attol is lehet hogy tul korán vagy késön vették le a vért.
3/6 A kérdező kommentje:
A dokim szerint időben lett levéve!alacsony akkor lehet ha túl korán vették le!!
2009. jan. 23. 19:47
4/6 anonim válasza:
nekm is aéacsonmy let jól rám is ijesztetek de aztán győrbe a genetikán azt mondták hogy ha alacsony akkor azzal nem kell foglakozni és igazuk lett amúgy az orvosm felelségének és a sogornőjének is alacsony let és ő sem ijesztette halálra a családtagjait
5/6 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok.Meg ahogy én hallottam nem is tul megbizható az afp.nagyon kevés az a kismama akinek jo lesz az eredménye,mégis egészséges babájuk lesz.
6/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is 0.56 lett az afp. A genetikai uh-n azt mondta a doki, hogy minden rendben ( 2 helyen is voltam) , ne aggódjak. Megbízhatatlan ez a fajta vizsgálat, ő úgy fogalmazott sarkalatosan, hogy rajtunk kívül már csak Bangladesben alkalmazzák. Az jó uh eredmény tudatában viszont nem érdemes kockáztatni, mert a magzatvízvétel meg vetéléssel is járhat 1:100 arányban. Az eredményem szerint a Down-kór esélye 1:1350-hez, ami mindenképpen jobb arány, mint az 1:100. Szóval engem megnyugtatott, nem aggódok. Februárban megyünk 4D-s uh-ra, ott is kiderülne, ha valami gond lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!