Lehet hogy elveszítjük a babánkat?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, 5 hetes vagyok. Láttuk a petezsákot, de észrevett egy foltot, ami egy kis bevérzés.
Kaptam gyógyszert.
Ez mitől lehet? Megmarad a babánk?
2010. dec. 21. 20:10
1/15 anonim válasza:
Siman megmaradhat, rengetegen vannak igy.Lehet, hogy felszivodik a rog, vagy esetleg egy kicsit megnyilik a mehszaj es kifolyik(fogsz barnazni).Ne idegeskedj, es foleg pihenj, haggyd most a nagytakaritast meg a fozest masra, neked most a kisbabad a legfontosabb!!!Nagyon drukkolok neked!!!
2/15 anonim válasza:
Elozo vagyok, TUTI HOGY MEGMARAD A KISBABAD!!!!!!!!!!!!!!
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy! Köszönöm! El sem tudod hinni, hogy mennyit segített a lelkiálapotomon a válaszod!!!
Köszönöm!
2010. dec. 21. 20:22
4/15 anonim válasza:
nyugi meg marad babád örök életre mert sokkal rosszabak tünetek akiknek elhalt terhesség vagy vetélés van
5/15 anonim válasza:
A lényeg, ne idegeskedj, ne erőltesd meg magad!
És minden rendben lesz veled és a picivel!
Probléma mentes terhességet kívánok neked!
6/15 anonim válasza:
nyugi nem lesz itt semmi baj...a baratnom is igy volt es barnazott a 14. het vegeig...szigoritotta a doki a nemi eletet de gyogyszert nem is kapott es mara mar van egy gyonyoru egeszseges kislanya...
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat!!!
Mindenkinek Kellemes, békés problémamentes ünnepeket kívánok!
2010. dec. 21. 20:44
8/15 anonim válasza:
Gondolkozz pozitívan és pihenj sokat! Boldog Ünnepeket!
9/15 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyan igy volt,6 hetesen vették észre,9 hetesen pici vérzéssel kifakadt a vérömleny.Most itt alszik az ölemben a 7 hónapos gyönyörü lánykám!Pihenj sokat és ne idegeskedj.
10/15 anonim válasza:
NEM FOGOD ELVESZTENI NYUGI!!!! a kislányomnál ugyan ez volt...akkor még nem tudtam hogy ez kora terhességbe gyakori....én barnáztam is hozzá olyan 3 napig....de hidd el nem lesz baj, ne is aggódj emiatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!