Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amióta babát várok a családtag...

Amióta babát várok a családtagjaim megváltoztak. Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Mióta babát várok, azóta a családtagjaim sokkal kedvesebbek velem. Persze akkor is, amikor még nem voltam várandós, csak most sokkal másabbak, aranyosabbak, jó fejek, sőt, még megértőek is. Ez csak látszat? Miért csinálják ezeket? Jól esik, csak furcsállom. Én hogyan álljak ehhez az egész helyzethez?
2010. dec. 21. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nálunk a mai napig így van. 4,5 hónapos a kicsi lányunk. terhesség alatt is tenyerén hordozott a család...most is, de lehet azért mert még szoptatok? :)
2010. dec. 23. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:

A várandósság egy csoda, és ezt szinte minden ember tiszteli, ha meg még családtag, akkor dupla az érzés.

Majd meglátod, ha már látszik a pocak, akkor vadidegenek megszólítanak, és segítenek, és mindenki sokkal nyitottabban áll majd hozzád...

minden jót!

2010. dec. 23. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is mások lettek,kényeztettek,nem piszkáltak(főleg anyós)de szülés után el lettem felejtve és mindenki(szüleimet kivéve)csak azt kérdezgette mennyi tejem van???Mintha ez lenne a mérce,hogy jó anya vagyok-e:(
2010. dec. 23. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Fel lehet ezt a helyzetet úgy is fogni, hogy nem te kapod azt a nagy törődést így hirtelen, hanem a pici babád ami a pocakodban növekszik éppen. És mikor megszületik akkor is ő fogja kapni. Így nem fog rossz érzés lenni az, ha majd téged hanyagolni fognak, mivel tudod, hogy a 9 hónapod alatt sem NEKED adták a szépet, hanem a pici babónak!
2010. dec. 23. 23:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Természetesen pozitívan veszem a kedvességeket, törődéseket, odafigyeléseket. :)
2010. dec. 26. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülj neki, ez egy védett és csodálatos időszak normál esetben:) Nálunk nem így van pláne a férjem családjában. Ott nem érték a gyerek, a várandósság tabu, mintha szégyen lenne. Tegnap volt nálunk a férjem bátyja és elnézte, ahogyan ugrálok fel alá, hogy kiszolgáljam a társaságot, egy kérdéssel nem kérdezte, hogy vagyunk. Na ilyen is van, ezt nem kívánom senkinek.

Normális családban a gyerek érték, ez az ösztönös viselkedés. A gondoskodás és a védelem.

2014. szept. 29. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!