23 évesen terhesség, bizonytalanság, szomorúság. Mit csináljak?
A múlthéten kiderült babát várok. Barátom engem hibáztat.
szüleim csalódtak, ugy volt nyáron lagzi lesz és után lesz a baba. de közbe jött.
Mit csináljak? barátom mondta hogy velünk marad, de elbizonytalanodtam. Vagy egyedül nevelem fel, vagy abortusz.
5 hetes vagyok.
Anyukám mondta hogy miből fogom fel nevelni. itt fogunk lakin egy ideig szüleimnél. szakmám van érettségim is, de munkaviszonyom nincs. Fog ez menni nekem? Kedvem lenne meghalni most :( :'( eddig a párom is örült a babának.
Megnyugtatlak: minden olyan kismami pl. mint te vagy én, félnek a szüléstől.Hiszen ez egy olyan első élmény amire nem tudsz hogy felkészülni,mert minden embernél másként hat.De ha nem hagyod el magad, és tornázol akkor valamivel könnyebb lesz a szülés..legalábbis ezt írják az okosok a neten.
Én majd most kezdek el tornázni Rubint Réka "Légy bomba jó kismama" c. dvd-re.Eddig is mozogtam, sétáltam, de konkrétan tornázni még csak most kezdek el.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!:)
Majd írj ha úgy érzed. :)
Anyuci25!
Szerintem rosszul látod a dolgot (valószínű nem sok kisbaba van/volt a környezetedben). Minél nagyobb a baba, annál több törődést igényel. A pici még csak eszik, alszik, kakil. Úgyhogy, ha ez tart vissza az esküvőtől, akkor hidd el, hogy érdemes nyáron megtartani.
A ruhát sem kell hónapokkal korábban lefoglalni, csak találd meg a neked tetszőt és szabad legyen a te napodra. Akár 1 héttel előtte is ki lehet választani, csak nem érdemes már akkorra hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!