Ki tudom hordani a babámat? Van egy 2 cm-es miómám. Amit
1 hete még egy másik doki nem látott.
Figyelt kérdés
8hetes vagyok. Tegnap pici rózsaszín vérzést vettem észre a tisztaságimon, és már fél óra múlva a dokinál voltam. (az én dokim még a telefonját se vette föl, ki volt kapcsolva, így egy másik magándokihoz mentem.) Elmondtam neki h vérzést tapasztaltam vizsgáljon meg. Meg is tette, és közölte velem, hogy magának hátrahajló a méhe? Mondom nem...vagyis nem tudok róla. Dokim sosem mondta. Azt mondja, jó, akkor egy izomgörcs...mióma. Kitapogatta, és megnézett uh-on is. A pici jól van, 16mm-es, és vert a pici szive. Vérzés is épphogy volt...rózsaszínes. Mondta a doki, h ad utrogesztán hüvelykúpot, attól megszűnik. Meg is szűnt. De eza miómakérdés idegesít. Azt mondta h a méhfalban van, kb 2 cm-es. nem értem...hogy lehet az hogy a másik dokimezt nem vette észre? Rendszeresen jártam hozzá rákszűrésre, alaposan vizsgált meg mindig, és 1 hete még nála voltam és akkor sem mondott semmit. Ez a mióma azóta alakulhatott ki? 1 hét alatt??? 2 cm-esre?? És akkor mi lesz a babámmal ha ez továbbnő?? segítsetek tanácsaitokkal!
2009. jan. 23. 14:38
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, sokunknak kijön terhesség alatt. Nekem is van. Eleinte szépen nőtt, aztán elkezdett zsugorodni, s most 3.5 centinél megállt.
33 hetes terhes vagyok már, és a szülésnél ez egyáltalán nem fog bezavarni, mert a babához képest ez már pirinyó.
2009. jan. 23. 14:41
2/9 A kérdező kommentje:
És lehetséges h tényleg 1 hét alatt alakult ki? Mert ha igen akkor most hogy szedek hormonpótlót, félek, h még nagyobbra fog nőni. Hallottál már a FLVIN NAPKRISTÁLY italról?
2009. jan. 23. 14:46
3/9 anonim válasza:
szia!
8 hetes vagy? És 16 mm a babád?? Az nem kicsi? Már bocsika, h nem a kérdésedre válaszolok, de nekem ma 8 hetes uh-n azt mondta a doki, h 14 mm-es, és az kicsi, 6 hetesnek felel meg. Akkor feleslegesen ijesztget engem a doki???
2009. jan. 23. 14:51
4/9 anonim válasza:
Nyugi, a sógornőmnek ökölnyi nagyságú van, és nem kellett kivenni neki, mert nem okozott panaszt nála. Nekem 1,2mm-es van.. a nők 20-25% nak van, csak nem tudnak róla (UH hiányában).. Nem lesz semmi gond!!
2009. jan. 23. 14:52
5/9 A kérdező kommentje:
második válaszolónak. A babám mérete 16mm. Nem a szikhólyag. Az 4 cm-es. Pontosan akkora a pici amekkorának lennie kell. nézd meg ezen az oldalon:www.mamanet.hu
klikk rá a magzati méretekre.
2009. jan. 23. 14:55
6/9 A kérdező kommentje:
a miómámat először tapintással érezte a doki...majd uh-on is alátámasztotta. Pedig elég gagyi volt az uh-os gépe. A másik dokimnak, akihez eddig jártam, és nem vette észre, sokkal profibb gépe van...de azért köszi csajok...kicsit megnyugtattatok
2009. jan. 23. 14:57
7/9 anonim válasza:
Mióma tényleg sokunknál kialakul, s általában nincs vele semmi gond, a babát nem zavarja a növekedésben! Ilyenkor általában többször is kell menni, hogy ellenőrizzék a miómát. Szülésig el is tűnhet, és szülés után teljesen felszívódnak általában!
2009. jan. 23. 15:10
8/9 anonim válasza:
Nekem is van a 23. héten derült ki, de lehet, hogy már előbb is volt, csak a baba takarta.
Februárban viszont még nem volt, az tuti.
A orvos szerint semmi gondot nem okoz.
Az ultrahangos is azt mondta, hogy "minden 3. nő miómával rohangál"
33 hetes
2009. jan. 23. 16:10
9/9 anonim válasza:
Nekem is van egy 3 cm-es, a doki azt mondta, nem kell vele foglalkozni. Amikor bekeményedik a hasam, akkor teljesen elálló pukliként domborodik ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!