26 hetesen valaki küzdött alvási problémákkal? Van megoldás? Nagyon érdekelne
Szia!
Én is 26 hetes vagyok és nekem gyötrelem az éjszeka.Nem tudok kényelmesen feküdni, sehogy se jó.Nagyon fáradtnak kell ahoz lennem h tudjak aludni.Az állandó pisilésről nem is beszélve...
Konkrétan mi a problémád?
Szia!
Pár óra alvás után felébredek, nem találom a helyem, kényelmetlen minden.Nem tudok visszaaludni, pedig érzem a fáradtságot.Na meg persze a pocaklakó mocorgását is aki ilyenkor aztán igen aktív.
nem tudom mit kéne tenni a jobb alvás érdekében
Sziasztok!
Én is 26 hetes vagyok és én sem tudok éjjel aludni. Szinte szenvedés az éjszaka. Minimum 3-szor pisilni járok, félálomban is álmodok össze-vissza. Minden álmom babákról szól. (Ez mondjuk nem lenne baj, csak vannak köztük nem épp pozitív álmok is)
Annyit javult a helyzet nemrég, hogy ha párnákkal kitámasztom magam és a lábam közé is párnát teszek, akkor talán kényelmesebb. Édes kevés, de vmi.
Jó a kérdésed és vissza is fogok ide térni, hogy milyen válaszok jöttek utánam.
Amúgy szép babavárást mindenkinek!
Az első vagyok.
Én vettem szptatós párnát ami állítólag tök jó erre is.Még nem kaptam meg de nagyon bízok benne.
Ez egy ilyen szalasza a baba várásnak de én így is nagyon élvezem amikor épp nem agódok.:)
A szoptatós párna segített rajtam is, de nem minden esetben. Sokszor volt, h nem tudtam aludni, pedig szerettem volna.
Kitartás!
Sajnos jobb nem nagyon lesz, én szülés előtt 2 hónappal már nem tudtam aludni, azaz gyakorlatilag közel fél éve nem aludtam ki magam. (és még meddig nem fogom tudni?! De megéri! :) )
Én már ezzel a gondal küzdök kb 6 hete.Nekem ez egyre rosszabb.5 éjszakából 1-et alszom végig azért mert akkor már ki vagyok ütve olyan fáradt vagyok.A gyógyszerét még nem találtam meg de ha tudom irok.:)
36 hetes kismama.
Szia, én is 26 hetes vagyok. Sajnos én sem tudok igazán aludni,már én is kipróbáltam elég sok mindent. Volt hogy hajnali 4-kor meleg tejet ittam, vagy egy 1 óra hosszat neteztem. Néha bekapok egy homeos bogyót. Shüssler só a neve. (kalium phosphoricum)Nekem a védőnő ajánlotta. Sajnos én is 3-4 alkalommal felkelek és elmegyek pisilni,és aztán próbálkozok visszaaludni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Én is tudom,hogy ennél csak rosszabb lesz,de hát ezt el kell viselnünk.
Kellemes babavárást!
Sziasztok!
Relaxálni próbáltatok már? Agykontroll vagy valamilyen meditációs zenét hallgatni. Zenét esetleg fülhallgatóval, hogy a párotokat ne zavarja. Citromfű vagy levendulateát inni. Homeopátiás szerek is jók,de érdemes szakembertől érdeklődni(orvostól és nem a gyógyszerésztől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!