Nagyon megvagyok fázva nah meg allergiám is van. Fluimare orrcseppet vagy Nasivin Orrcseppet használok. Sajnos 1 nap többször is mert egyszerűen nem kapok levegőt. Ezzel ártok a kicsinek?
Szia!
Én is igen meg vagyok/voltam fázva és rajtam csak a Nasivin segített. Nem támogatják,h azt használjuk,de másképpen nem kaptam levegőt. Olvastam tapasztalatok,semmi baja nem lett a kicsinek. És a gyógyszerész is azt mondta,hogy nem bizonyított a káros hatása. Jobbulást kívánok!
20heteske
Szia! Semmiképp ne használj Nasivint, vagy más egyéb orrcseppet!! Terhesség alatt csak sós vizes(Fluimare jó, de persze van még sok tengeri sós, csak más nevű) orrcsepp/spray megengedett. Nekem ezt több doki mondta (az egyik a nagynéném). Nem emlékszem pontosan miért, de valami olyasmi, hogy összehúzódásokat okoz (és persze nem csak az orrnyálkahártyán, hanem esetleg a méhben is), ami esetleg vetéléshez vezethet. Nem akarlak semmiképp paráztatni. Eddig biztos nincs semmi baj, de mostmár csak a sósat használd. Azt is érdemes mértékkel, mert nekem pl.felmarta a nyálkahártyámat, és utána 3 hétig nem éreztem semmilyen szagot, illatot (kb.12 hetesen én is nagyon megfáztam, köhögtem is sokat). Próbáld meg keveset fújni, mert akkor nem duzzad úgy meg. Segít a párásítás, meg igyál/egyél sok narancsot, mandarint, grapefruitot. Esetleg próbálj valami homeopátiás készítményt (nekem megfázásra nagyon bejött az oscillococcinum, de állítólag a sinupret is jó). Persze ezekről kérdezd meg a patikust (meg mondd el neki, hogy pontosan mi a problémád).
Jobbulást, és sok örömöt a babaváráshoz!!
31 hetes pocis
Ja, a 31 hetes vagyok. Csak eszembe jutott, hogy esetleg még napi 1-max.2 calcium pezsgőtabival is próbálkozhatsz (nekem nagyon bejött, én is nagyon allergiás vagyok).
Jó babavárást!
Én nyáron lettem terhes, s tiszta allergia voltam. Nekem a doki megtiltotta hogy használjak rá valamit is, mert ezeknek az orcseppeknek az a hatásuk, hogy összehúzzák az ereket, s nehogy vetélés legyen belőle. Túléltem, pedig 3 hónapig tartott.
34 hetesen megfáztam, alig kaptam levegőt, most már annyit engedélyezett, hogy esténként lefekvés előtt max 1-1 csepp, hogy tudjak aludni, de nappal semmi, s ezt is max 2-3 napon át.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!