Ha vannak, akkor mik a "tünetei" a méhen kívüli terhességnek?
A tesztek kimutatják a méhen kívüli terhességet is, mert a HCG hormon jelen van akkor is a szervezetedben, ha nem jó helyen van a megtermékenyült petesejt. A tesztek a hormonszintet mérik.
Egyébként nincs két egyforma terhesség, lehet, hogy ez most nehezebb lesz, mint az első. A nőgyógyász egyébként meg fogja tudni állapítani, hogy hova ágyazódott be a sejted.
Írd meg a google-ba és ott fel vannak sorolva.
Én leírom az esetemet, most volt másfél hónapja:
Nekem amúgy rendesen volt menzim egy hétig (a tesztem negatív lett, el is csüggedtem, hogy megint nem sikerült a baba). Majd menzi elmaradása után 4 nappal elkezdett barnás váladékom lenni és elkezdtem ovutesztet csinálni, ami már a 8. naptól menzi után erős pozitív volt folyamatosan 5 napon keresztül (használható jóstesztként is, bár én ovutesztként csináltam és meglepődtem, hogy miért ilyen erős). Voltam dokinál, nem látott semmit, aztán egy hét múlva (középidő után 4 nappal) volt egy cisztám is, ami miatt kórházba kerültem és ott derült ki,hogy méhen kívülim is van a ciszta mellett. Ez már a rendes menzi előtt fogant, tehát mikor barnázással dokinál voltam 6 hetes elmúlt a baba és nem látta. Én barnáztam, és minden egyes UH vizsgálatnál nagyon érzékeny volt bal oldalt (bal petevezetékben volt megtapadva a baba), fájt mikor UH-ot csinált és szúrt a hasam bal oldat és végbélbe sugárzott ki. Ezenkívül más terhestünetem nem volt.
A megnyugvás kedvéért jobb, ha elmész dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!