Milyen tünetei voltak a terhességnek, amitől gondoltátok, hogy terhesek lehetettek?
Szia! Nekem pont ellenkezőleg volt, azt hittem nem sikerült, fájt a hasam, azt hittem meg fog jönni. Az egyetlen furcsaság az volt, hogy begyulladt a bölcsesség fogam, ami 5 évente 1X szokott:) a pozitív tesztnél se mertem elhinni, és mostmár nemsoká a karomban tarthatom:)
Üdv: 29 hetes kismama
iszonyatos gyomorégés,gyomorsav túltengés.
Utálom a savanyúságot de egy nap fletéptem a hűtő ajtaját és bezabáltam fél üveg csemi ubit.. lefekvés után pedig a torkomban volt a savam..másnap pozitív lett a teszt. :-)
9 hós kislány anyukája
A nemvárt napja előtt két nappal éreztem, hogy valami más, egy nappal előtte sejtettem, hogy ez egy picimanó, nemvárt napján frászt hozott rám a folyás, hogy tévedtem, de estére 200%volt, hogy babám lesz, teszt és minden nélkül, párom szerint "csak késik:)" tévedett:)
Hogy mit éreztem, pontosan nem tudom, talán rengeteg endorfint, ami miatt vigyorogtam:) Azt tudom, hogy lelkileg volt nagyon jó.
Az első babámnál három nap kellett, hogy felfogjam, terhes lehetek, mert nem jött meg, és a teszt csíkosodása után is két perc kellett, hogy felfogjam, Babázok.
Szia!
Kb 3 hetes terhesen már émelyegtem, és öklendeztem a belvárosban a kutyapiszok, kutyapisi láttán és szagán. Az ilyet korábban fel sem vettem, max. elhúztam a szám és szidtam a trehány gazdikat.
Aztán jött a 2 csíkos teszt az elmaradt mesi után 2 nappal. :)
Röviden ennyi. Üdv!
émelygősem édes volt a szám íze és rosszué voltam a cigitől, eszembe sem jutott hogy terhes lehetek csak a cigi miatt csináltam tesztet, alig hittem a szememnek a két csík láttán :)) (nem tervezett baba, de nagyon örülünk neki)
23hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!