Külföldön élek és itt nem csinálják meg az APF-et, ez nagy gáz vagy menjek haza és otthon csináltassam meg? Most hévégén leszek 14hetes.
Egyetértek az elöttem szólókkal. Az egyik kolleganőmnek is kimutatta hogy beteg a baba és most 10 évesen is makk egészséges hála istennek. Tehát ennyire lehet benne mgbízni. Csak ezért tényleg ne gyere haza.
39heteske
Első válaszoló vagyok.
Vérvétellel szűrnek már több genetikai betegségre, Edwards kórra, Down-kórra, nyitott gerincre, koponyahiányra, stb. + van genetikai ultrahangvizsgálat vagy négy összesen a 40 hét alatt. Ha bármelyik orvos egy picit is bizonytalan az értékelésben, akkor magzatvízvizsgálatra küldenek, ami 100%-os pontossággal kiszűri ezeket a betegségeket és még többet. Ezek a vizsgálatok mind léteznek külföldön is. A vérvételre több nevünk is van: Quartett teszt, vagy Négyes teszt, illetve Kombinált teszt, stb. Ezeket külföldön nem tudom, hogy mondják, de maga a vizsgálati módszer is külföldi, azt hiszem, Angliából jön, úgyhogy biztos, hogy találkozni fogsz vele. Az Afp-t felejtsd el!
Szia!En is kulfoldon elek es nekem sem csinaltak AFP-t.Itt mar nem hasznaljak.Volt helyette mas verveteli vizsgalat.Az ugynevezett kombinalt teszt.Azt egyutt csinaljak a Down-kor szuresevel.Es a genetikai ultrahangra,amikor megnezik a picit tetotol talpig,oda is csak a 22-23.heten kell menni.Nekem ez 3 het mulva esedekes.
Udv.: 19 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!