23 hetes vagyok. Velem egykorú kismamáktól érdeklődöm, hogy ti hogy viselitek? Kinek milyen "tünetei", vannak?
Szia! Én 22 hetes vagyok, nálam szinte semmi extra tünet nincsen. Az, hogy éjjel egyre nehezebben találok kényelmes pózt, az természetes. Fáradékonyabb-álmosabb vagyok csak, és nagyobb gyaloglás után fájdogál a bokám meg a derekam, de nem vészes. AMúgy néha olyan érzésem van, mintha nem is lennék terhes, mivel semmi rosszullétem nincs,az elmúlt a 13-14. héten.
Te is írd le, hogy érzed magad!
boldog várakozást!
Szia!
Én szombaton leszek 23 hetes én egész nap szédülök és álmos vagyok:(! Azon kivül nincs semmi bajom!
Ma valahogy a kisfiam sem olyan mocorgos mint szokott reggel éreztem csak rugdosni de napközben nem nagyon gondolom őt is megviseli ez a hülye idő:(!
Szia
Én kedden múltam 23 hetes. Nekem fájdogál a derekam, egyre gyakrabban. Nekem is elég nagy pocim van, amit néha elfelejtek és hirtelen teszek mozdulatot, ami nem a legjobb, mert ilyenkor megfájdul egy kicsit. :(
Néha én is fáradtnak érzem magam. Ami mostanában a legjellemzőbb, hogy érzékeny vagyok, de nagyon!!!
Szia
Az előtted lévő válaszoló vagyok. nekem is felmegy a gyomorsavam, de nem annyira vészesen mint neked. Én háztartási kekszet szoktam rágcsálni olyankor, és az használ- Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!