Mit tegyek, hogy fel tudjam dolgozni a terhesség megszakitást?
Szia!
Szerintem mindenképpen jól döntöttél, döntöttetek. Én is úgy gondolom, hogy csak akkor szabad gyerkőcöt vállalni, ha mindent meg tudtok neki adni, amit szükséges. Ne legyen gond, ha egy cipőt, ruhát kell venni neki. Szerintem az lebegjen a szemetek előtt, hogy a meglévő két gyereknek a lehetőségetekhez képest mindent megadtok, és nem kell hiányt szenvedniük egy új jövevény "miatt". Aztán ki tudja, mit hoz a jövő? Fel a fejjel....
Semmit.
Hogyan dolgozhatná fel az ember, hogy előre megfontoltan kioltott, kioltatott egy másik emberi életet. Egy kis pici kezdődő életet, aki semmi mást nem vár el a szüleitől, csak szeretetet és törődést. Védekezni sem volt lehetősége, csak némán sikoltani az "édesanyjához", hogy kapjon egy lehetőséget élni.
Méghogy anyagi okok miatt volt rá szükség és nyomorogni kellett volna miatta! Ugyan már!!! Szánalmas! Egy SZÜLŐ az utolsó falat kenyérről is lemond a gyermeke javára, nem pedig megöli azt, hogy ő jobb módban élhessen.
Nagyon sok gyermektelen házaspár mindenéről lemondana, hogy egy kis pici lelket kaphassanak és nevelhessék szeretetben. Sajnos nekik nem adatik meg. Aki megkapja az élet ajándékát az pedig túl könnyen eldobja.
Pedig élet és halál felől csak az Isten dönthet.
"Aki hisz Istenben, az hiszi azt is, hogy Isten nem hagyja magára az embert, és erőt ad ahhoz, hogy a gyerekeit felnevelje."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!