Mennyire hasznos a járássegítő? Vagy ez is a felesleges dolgok egyike?
Szia.Van a komp és a járássegitő.
Nekünk mind a 2-ő van.
11 hos fiamat mikor ült akkor tettem a kompba napi 15-20 percre,időközönként.
a járássegitőt nem használtuk mert 11 hosan elindult.
De segit abban hogy lépegetni tudjon.
11 hos fiu anyukája.
Nem a bébikompra gondolok,az tudom,hogy káros!
Hanem ez egy olyan játék aminek segítségével fel lehet állni a babának mert bele tud kapaszkodni,és tudja tolni.És vannak rajta játékok,telefon,csipogó stb..
Nekünk volt bébikompunk, kb 7 hós korától 10 hóig használtuk, akkor akadt bele a szőnyeg szélébe a kislányommal, felborult vele. Szerencsére nem lett baja az ijedtségen kívül, de akkor elraktam a kompot.
Van járássegítőnk is, de ameddig teljesen egyedül nem tudott menni a kislányom, addig úgy volt hajlandó használni, hogy odament hozzá, belekapaszkodott egy kézzel a másikat pedig fogni kellett neki és együtt toltuk a bébitaxit.
Így tapasztalatból azt mondhatom, egyiket se vegyél, kapaszkodásra ott vannak a bútorok, ha nagyobb lesz, akkor pedig az egyszerű műanyag kismotor (az én kicsikém ezt is elég érdekesen használja, nem ül rá, hanem csak a lába közé veszi, fogja a kormányt és lépked - nemrég jár egyedül, azóta nem hajlandó ülni a lelkem :-)).
17 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!